A ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Magyar Építő Zrt. építheti meg a Városligetben az új Néprajzi Múzeumot és látogatóközpontot, nettó 25 milliárd 970 millió forintért. A közbeszerzéseken sikeres, magasépítő fővállalkozóként ismert ZÁÉV Zrt. Mészáros Lőrinc cégének érdekeltségébe került - derült ki a GVH-hoz érkezett bejelentésből januárban. A ZÁÉV az új Puskás stadiont is közösen építi a Magyar Építő Zrt.-vel, amely jelenleg az Épkar Zrt. és a Paár Attila érdekeltségébe tartozó WHB Befektetési Kft. tulajdonában van.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Meglepetés érte a Tarkát

Egy nehezen érthető hír az építőipar tájékáról

„A ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Magyar Építő Zrt. építheti meg a Városligetben az új Néprajzi Múzeumot és látogatóközpontot, nettó 25 milliárd 970 millió forintért.”, azaz Lolo (Őfenesége samesza) találtatott a legalkalmasabbnak! =))
Nekem klasszikus vicc jutott eszembe:
Arisztid és Tasziló vesz két tehenet a Pirosat és a Tarkát meg egy bikát. Nagy izgalommal várják, hogy létrejöjjön az eksön. Felváltva őrködnek. A-nál épp vendégek vannak, mikor T lelkendezve számol be róla, hogy a bika dugja a Pirosat!
Arisztid nagyon kioktatja, hogy társaságban fogalmazzon finomabban!
T: ???
A: Mond azt, hogy meglepetés érte a tehenet!
Legközelebb megint T őrködik mikor megtörténik, és A-nál ismét társaság van, beront és közli:
Meglepetés érte a tarkát, ez a piszok bika ismét a Pirosat dugja! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.