Hiába kapjuk rá az uniós százmilliókat, az esztelen bürokrácia és a munkaerőhiány miatt alig jut idő a szegények megsegítésére. Sok önkormányzat sorra nyeri a százmilliós uniós projekteket a szegények megsegítésére, de hiába. A munkaerőhiány és az esztelen bürokrácia lehetetlenné teszi, hogy tartós változást érjenek el. A hároméves projektekből egy-két év marad a lényegi munkára, a többi papírtologatással megy el. Az is hónapokba telik, hogy választ kapjanak a hivataltól a kérdéseikre. Ezek általános problémák az EU által támogatott szociális programokban, amit most két projekten keresztül mutatunk be

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Erre mondat volna - mint tudjuk nem ezt mondta - Merkel a dicséretét!
Amit nem lopnak el és nem tűnik el az állami korrupció berkeiben, azt így elherdálják! =))
emerencia
Zavarosban lehet a legkönnyebben halászni. A szegények pedig nem számítanak. :-( O1G országában csak akkor "hasznosak", ha választás előtt némi megszégyenítő "ajándékkal" meg lehet venni a szavazatukat. Sokkal egyszerűbb és átláthatóbb lenne az alapjövedelem és/vagy az EU-s minimálbér bevezetése. Egyedül a maffiózó főnertársaknak lenne rossz mert akkor nehezebben tudnának lopni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.