Új műsorokkal folytatja a TV2 az őszét.

Forrás: SG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Bármi, amihez kormányszinten nyúltak hozzá, szarrá vált. Nézők, olvasók milliói, valamint riporterek és szakemberek tucatjai hagyták el ezeket a médiumokat, mivel pontosan tisztában voltak vele, mi következik. Az ő lelkiismeretük tiszta lehet, ugyanis a becsület számukra fontosabb volt mint a fizetés. Ezzel azonban nincs mindenki így. Erre jó példa Marsi Anikó, Andor Éva és Gönczi Gábor is, akik boldogan váltak egy szennycsatorna kirakatembereivé. Büszkén vállalták el az állást, amivel egy időben váltak meg a saját gerincüktől. Marsi Anikó tehát boldogan érkezett a szennycsatornához és a mai napig boldogan olvas fel hazugságokat napi szinten főműsoridőben. Erre ő büszke, szerinte ezzel semmi gond nincs. Ezzel pedig nincs egyedül, ugyanis Andor Éva és Gönczi Gábor is ugyanezt gondolja, aminek nagyszerű bizonyítéka a következő videó: Marsi Anikó tehát boldogan érkezett a szennycsatornához és a mai napig boldogan olvas fel hazugságokat napi szinten főműsoridőben. Erre ő büszke, szerinte ezzel semmi gond nincs. Ezzel pedig nincs egyedül, ugyanis Andor Éva és Gönczi Gábor is ugyanezt gondolja, aminek nagyszerű bizonyítéka a következő videó:
www.facebook.com/tenyek/videos/10157009804372289/
Erre nincs mentség és egy esetleges kormányváltást követően sem lesz mentség. Ez a videó a bizonyítéka annak, hogy a TV2 munkatársai pénzért szinte bármilyen parancsot gond nélkül teljesítenek. Az sem probléma számukra, ha törvénytelenül – az NVB 3,45 millió forintra büntette őket ezért a videóért – kell a kormánypárt mellett kampányolniuk. Amilyen rezzenéstelen arccal olvassák fel azt, hogy Soros György az anyját is megölte volna, ahhoz is gondolkodás nélkül asszisztálnak, hogy Hadházy Ákos kertjébe betörve tudósítsanak az esti híradóban. Becsület és normák már nem léteznek, csakis a pénz. Bármi áron.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.