REMÉLEM VALÓS, MERT VICCNEK NAGYON DURVA!!! =)) A szakképzés átalakításáról hallgattak tájékoztatót pedagógusok, de nem sokáig bírták nevetés nélkül. Az OktpolCafé nevű nyilvános Facebook-csoportban osztottak meg egy hangfelvételt, amelyen a felvétel közlője szerint Hafiek Andrea, az Innovációs és Technológiai Minisztérium szak- és felnőttképzési főosztályvezetője hallható, amint pedagógusok előtt tart előadást a szakképzésre váró átalakításokról. A felvételen egyebek mellett arról beszél, hogyan sikerült rávenni a kormányt, hogy ne csak a szakoktatók, hanem a szakképző iskolákban közismereti tárgyakat oktató tanárok is kaphassanak béremelést.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Remélem komoly, mert viccnek nagyon durva

valóban fejtől, sőt esetünkben a főnöktől bűzlik, de nagyon

Előre kell bocsássam, hogy nem tudom, hogy „az Innovációs és Technológiai Minisztérium szak- és felnőttképzési főosztálya” szervezetileg a „az ITM szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkársága” része-e. Persze azt még kevésbé, hogy miért is került ez a téma pont ebbe a minisztériumba.
Nos a derék főosztály-vezetőnő – a másik hölgyről csak annyit: leánykori neve Áder Annamária és egy volt válogatott focista neje – a minap pedagógusoknak arról tartott előadást, hogy „hogyan sikerült rávenni a kormányt, hogy ne csak a szakoktatók, hanem a szakképző iskolákban közismereti tárgyakat oktató tanárok is kaphassanak béremelést”.
Számos kérdés mellett egy elsőre vicces is előjött a testnevelés. mint közismereti tárgy, ami szakma függö, témája is.
Nos mikor kiderült, hogy nem ügyeskedtek, hanem komolyan gondolták az valóban ledöbbentő volt, még akkor is, ha több más jel mutat arra, hogy szakbarbárok képzése a cél, na de hogy izomcsoport szintjén is???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.