Szijjártó Péter korábban levelet küldött a magyarországi multinacionális vállalatoknak, amelyben biztosította azokat, hogy a kormányzati mentőcsomaggal meg tudják védeni a munkahelyeket. A cégek azonban úgy tűnik, nem igazán tudnak élni a lehetőségekkel, számos vállalat leépítésekbe kezdett - értesült a Portfolio.hu. A lap szerint ezért a kormány átdolgozza a korábban bejelentett mentőcsomagot.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
És akkor szembe jön a rögvalóság

Miközben ezerrel nyomatják, hogy bezzeg ők milyen jól kezelik a válságot, napról napra derül ki, hogy valójában látszat intézkedésekkel nyomulnak

Mottó:
Egy mondás szerint a puding próbája az evés,
de ez nem jelenti azt, hogy szarból és
ráadásul hozzáértés nélkül lehetne ehetőt csinálni

A derék m1-en egy hosszú műsorban ünnepelték magukat mondván, hogy a mocskos komcsik a 2008-as válság idején elvették a 13. havi nyugdíjat, ők meg visszaadják. Legalább is azt ígérik, igaz 5 év alatt és akkortájt ők ígértek 14.-et is! =))
A napokban derült fény arra, hogy visszafelé sült el multik megsarcolása, mert kénytelenek voltak jelentős létszámleépítéssel reagálni, ami persze minimális hozzáértéssel várható reakció volt. Most szaladgálnak fűhöz fához – na jó valamiért nem a Vargához – a derék külgarázdánk szélhámoskodik ködös ígéretekkel.
Klubtag
gy játszik össze a külföldi befektetők serege a népnyúzó, hazaáruló orbáni kormányzattal. Amíg a befektetők megtalálják a számításukat, addig szarnak a magyar emberek demokrácia-deficitjére. Ugyanígy viselkednek a befektetők mögött álló kormányok is...hoznak mindenféle határozatokat, meg ejnye-bejnyékat, de valójában nem történik semmi (még az EU-ban sem), mert a saját politikai sorsukat nem teszik kockára egy ilyen impotens, szolgalelkű, csak a hőbörgéshez értő nép kedvéért...Orbán ezt felismerte és a saját érdekeinek szolgálatába állította...ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.