Visszaélésre figyelmeztet az Auchan: az áruházlánc nevében ismeretlenek valótlan információkat terjesztenek és bizalmas adatokat gyűjtenek a fogyasztóktól. A hamis üzenet arról tájékoztat, hogy a címzett Samsung Galaxy S20 típusú mobiltelefont nyert, amiért csak a szállítás összegét, 590 forintot kell kifizetnie. Az üzenetben ezután a címzettet arra kérik, hogy az összeg átutalásához adja meg bankkártya-adatait.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
és van olyan hülye aki ezt besz@pja??? ha igen,akkor meg is érdemli...
RonaGyuri
Nagyon egy kaptafára megy

Az Auchan közlemény kapcsán ugrott be

„Az áruházlánc nevében ismeretlenek valótlan információkat terjesztenek és bizalmas adatokat gyűjtenek a fogyasztóktól. A hamis üzenet arról tájékoztat, hogy a címzett Samsung Galaxy S20 típusú mobiltelefont nyert, amiért csak a szállítás összegét, 590 forintot kell kifizetnie.” - írja közlemény.
A dologról nekem beugrott, hogy a közelmúltban a telekom-tól kaptam hasonló ajánlatot, valamint az ügyeskedő segítőkről szóló hír.
De beugrott egy reklám arról, hogy hogyan kell vigyázni, hogyan kell védeni az adatainkat és persze a pénzünket. A reklám negédes szereplői – ralán nem is véletlenül – nagyon hasonlítanak az m1 szakértőire!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.