Nem bántak kesztyűs kézzel a magyar kormánnyal az Európai Parlament (EP) politikusai csütörtökön, amikor a koronavírus-törvényként elhíresült magyar felhatalmazási törvényt vitatták meg. A kritikát megfogalmazó uniós politikusok azt a hazai ellenzék által is sarokpontként megfogalmazott érvet hozták fel a jogszabály ellen, hogy a magyar kormánynak adott felhatalmazás nincs időkorláthoz kötve, és elvben visszaélhet vele a kabinet. A képviselők különösen a jogállami feltételek betartását kérték számon Magyarországon.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csöbörből vödörbe

„Veszélyben lehetnek az uniós pénzek a vírustörvény miatt”

Az EP tegnapi vitanapján elhangzottakról beszámoló derék matyar média jelentései egybehangzóan az alcímben leírt dumához hasonló megállapításokat fogalmaztak meg.
Nos – bár alapvetően ezzel e kijelentéssel foglalkozom – meg kell jegyezzem, hogy a vita során – legalább is egyik beszámoló sem emelt ki ilyet (talán hatásos volt az őfenesége-sértési rabosítások gyakorlata???) – nem fogalmazott meg senki sem olyanokat, amik a hétköznapi durva jogállami sértéseket említet volna fel (akár az őfenesége-sértési rendőri rúlkapásokat)!
No, de vissza a kijelentéshez, pontosabban ahhoz, hogy „veszélyben vannak” és, hogy „uniós pénzek”!
Az utóbbival kezdem; itt alapvető tévedésről van szó, de legalább is maszatolásról. Itt nem afféle pénzekről van szó, hanem azokról a segélyekről és támogatásokról, amiket a többi uniós tagállam adófizetőitől elvett adókból kapunk. Sajnos nem mi, hanem ártunk és qurmányunk. Legalább is úgy kezelik mintha az övék lenne. Úgy, hogy ezen segítségek és támogatások eredeti céljait tekintve mindig is veszélyben voltak és vannak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.