Henrik Poulsen, a dán üzleti közgazdász kaszt fenegyereke május végén még az európai kormányokat ostorozta a merészebb karbonmentesítés érdekében, ám a napokban, teljesen váratlanul bejelentette lemondását. A világ legfenntarthatóbb vállalatának vezetője nem beteg, nincs a háttérben céges vagy magánéleti botrány sem, és a vállalat sincs már semmilyen értelemben válaszút előtt, így a döntés valódi okait egyelőre senki nem tudja.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A megértéshez nagyon nem ártana néhány fogalom tisztázása

elsősorban az alkotás, az alkotó ember és annak kapcsolata az alkotással, nem is beszélve a motivációról

Mottó:
„Be van fejezve a nagy mű, igen.
A gép forog, az alkotó pihen.”

"Ma lemondtam az Orsted vezérigazgatói posztjáról. Nehéz döntést hoztam, mivel mélységes szerelem köt az Orstedhez, a csapathoz és az általam követett elképzelésekhez - de ennek ellenére a helyes döntés hoztam meg. Befejeződött az Orsted átalakulása, megteremtődött egy erős platform a globális, zöld növekedéshez. Így arra a következtetésre jutottam: ideje, hogy lemondjak, és időt szabadítsak fel más kihívások felvázolására" - írta ki a Linkedin oldalára június közepén Henrik Poulsen, Dánia egyik legismertebb, legsikeresebb menedzsere,
Sok kommentár szerint „döntés valódi okait egyelőre senki nem tudja.”. Nos pedig egyszerű! Elkészült, késszen van. Az alkotó megpihenhet átadván a művet az üzemeltetőknek. Pihen és felkészül egy újabb alkotásra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.