Ha még sosem vezettél, de már eljátszottál a gondolattal, hogy hogyan kellene elindulni, vagy ha már vezettél, de gondod van az elindulással, akkor ez az útmutatás segíteni fog neked. Ez a cikk arra hívatott, hogy megmutassa, hogy hogyan kell elindulni az autóval, szóval következzenek a helyes elindulás lépései. A teljes útmutató elolvasásához kérem kattintson az alábbi "tudasmania.hu" szövegre!

Forrás: tudasmania.hu
Feltöltő: Ocaso
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Vajon a megállás mekkora gondot jelenthet annak, akinek már az elinduláshoz is oldalakat kell bebiflázni?
És hol volt a gyakorlati órák alatt, ha ezt (is???) az internetről kell megtanulni? Csak reménykedhetünk benne, hogy nem fogja a figyelmét elvonni minden, az utcán és környezetében levő, a vezetésében neki nem domináns tényező. Csak ajánlani tudnám a Szaharát vagy a Déli illetve az Északi sarkot. Ott kevesebb az esetlegesen zavaró közlekedő, tábla, jelzőlámpa és egyéb, ennek a sofőrnek már most felesleges dolog. Pusztán a fókák és a macik vonhatják el a figyelmét.
LauraEM99
Nаgуon гоssz lány voltаm.
Büntess meg a fаrkam а számat!
-
www.lovexx.club
RuthBI75
Szeгetnél alkalmi szexеt?
А puncijom az Ön геndelkеzésérе áll!
Itt mеgtaláljа ргоfilоmat tеlefonszámmal --> w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­­x­­x­­.­­c­­l­­u­­b

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.