A Budapesten terjedő pletykából csak annyi igaz, hogy megpróbálták propagandafelületként használni a lapot, az meg nem hagyta magát. A dologról maga Pesty László, a Székelyföld autonómiájáért és a brüsszeli apanázsért indított aláírásgyűjtés Fidesz- és NER-közelinek okkal nevezhető kampányfőnöke számolt be egy interjúban, de szerinte nem igaz. Annyi viszont az, hogy megpróbált cikket elhelyezni az Indexen az eredeti határidőig eredménytelen, de meghosszabbított aláírásgyűjtésről. Dull Szabolcs viszont nem erre nem hajlandó; SMS-ben azt írta Pestynek, hogy "hello, nem élünk ezzel".

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Lehet Orbán még nem is a vég

érdekes, de belegondolva nem is annyira meglepő olvasattal állt elő nickgrabowszki

Folyik a találgatás, pontosabban a mocskolódás és a sz..-keverés az index kivégzése kapcsán. Zavaros és logikusnak látszó elméletek, s állítások, sőt igencsak durva vádaskodások, a nyuszi-sapkától egészen a „nem azt akartam mondani” -ig, a tényekről csak nagyon kevés.
Jöhetne a kérdés „Cui prodest?” L. Cassius -al sőt „Cui bono?” Cicero- al szólva, de ez még a tényeknél is zavarosabb. Annál is inkább mert a hazai közéletben ez igencsak kevéssé releváns kérdés.
A b1.blog szerzője egy érdekes momentumra hívta fel a figyelmet. Pesty László, a Székelyföld autonómiájáért és a brüsszeli apanázsért indított aláírásgyűjtés Fidesz- és NER-közelinek okkal nevezhető kampányfőnöke vallott igencsak érdekes dolgokat, arról hogy miért is volta a „székely lobbi” elégedetlen a portállal.
Nos, ha belegondolunk, hogy az országban ezerrel dúló kultur-kampf vezéralakjai (hogy csak a legfőbb vitézeket említsem: Szakács Árpád partiumi, és Demeter Szilárd hargitai) kötődése is erősen hasonló, vagy a közszolgálatinak csúfolt TV üdvöskéit szemlézem, a dologban lehet némi ráció! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@kereső: mert lehet, hogy "otthon" a kutya sem törődött velük, itt meg jó pénzért tehetik,vehetik rossz fazonjukat!
kereső
@Nessy: Bosszantó, hogy ezek a migránsok elveszik a magyarok munkáját!!!-és nem az "érdemeikkel", hanem mert "megveszekedett orbánisták". egyszerű politikai kinevezettek,akik csak károkat okoznak ennek a 93030 négyzetkilometer országnak.
kereső
Azt sem értem, hogy mit keres az SZFE alapitvány kuratóriumában két benzinkutas???! Hogy merték vállalni?
legott
A székely gecik magyarnak vallják magukat - de valamiért nem akarnak Magyarországon élni, nem akarják Magyarországot építeni.

Ne azt kérdezd, hogy mit tehet érted a hazád, hanem azt kérdezd mit tehetsz te a hazádért.

NOS, A SZÉKELYEK SEMMIT NEM TESZNEK A HAZÁJUKÉRT, MAGYARORSZÁGÉRT - MINDENT CSAK MAGUKÉRT TESZNEK !!!

Felfognád ezt végre, baszd meg?!

Az Uniós zászlót nem rakod ki, akik pénzelnek, a székely szar - egyszer csak kitalált - iszlám szimbólumokat tartalmazó zászlót meg kiteszed, aki csak a terhedre van?

Tényleg ennyi büdös paraszt él ebben az országban - a Parasztországban?
Nessy
@kereső: Kinek Isten/Orbán hivatalt ád, majd észt is ád hozzá!
kereső
@Nessy: Ahhoz a 'béka schegge alatti szinvonalhoz" amit orbánék képviselnek, elég az is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.