A Budapesten terjedő pletykából csak annyi igaz, hogy megpróbálták propagandafelületként használni a lapot, az meg nem hagyta magát. A dologról maga Pesty László, a Székelyföld autonómiájáért és a brüsszeli apanázsért indított aláírásgyűjtés Fidesz- és NER-közelinek okkal nevezhető kampányfőnöke számolt be egy interjúban, de szerinte nem igaz. Annyi viszont az, hogy megpróbált cikket elhelyezni az Indexen az eredeti határidőig eredménytelen, de meghosszabbított aláírásgyűjtésről. Dull Szabolcs viszont nem erre nem hajlandó; SMS-ben azt írta Pestynek, hogy "hello, nem élünk ezzel".

(Forrás: b1.blog.hu, RonaGyuri által)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Lehet Orbán még nem is a vég

érdekes, de belegondolva nem is annyira meglepő olvasattal állt elő nickgrabowszki

Folyik a találgatás, pontosabban a mocskolódás és a sz..-keverés az index kivégzése kapcsán. Zavaros és logikusnak látszó elméletek, s állítások, sőt igencsak durva vádaskodások, a nyuszi-sapkától egészen a „nem azt akartam mondani” -ig, a tényekről csak nagyon kevés.
Jöhetne a kérdés „Cui prodest?” L. Cassius -al sőt „Cui bono?” Cicero- al szólva, de ez még a tényeknél is zavarosabb. Annál is inkább mert a hazai közéletben ez igencsak kevéssé releváns kérdés.
A b1.blog szerzője egy érdekes momentumra hívta fel a figyelmet. Pesty László, a Székelyföld autonómiájáért és a brüsszeli apanázsért indított aláírásgyűjtés Fidesz- és NER-közelinek okkal nevezhető kampányfőnöke vallott igencsak érdekes dolgokat, arról hogy miért is volta a „székely lobbi” elégedetlen a portállal.
Nos, ha belegondolunk, hogy az országban ezerrel dúló kultur-kampf vezéralakjai (hogy csak a legfőbb vitézeket említsem: Szakács Árpád partiumi, és Demeter Szilárd hargitai) kötődése is erősen hasonló, vagy a közszolgálatinak csúfolt TV üdvöskéit szemlézem, a dologban lehet némi ráció! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: a kit nem, de a miben állhat kérdését a szeka vizslatja:

https://szeka.blog.hu/2020/07/30/az_index_meg...
RonaGyuri
@RonaGyuri: e kapcsolódó, bár ez nem a székely lobi, de hasonló:
https://nepszava.hu/3086804_egy-felmondattal-...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.