Az elszálló infláció mellett az is elkezdte keresni a megtakarított pénze gyarapításához vagy legalábbis megőrzéséhez optimális formát, aki eddig nem foglalkozott mindennaposan a pénzügyeivel. A kockázat – likviditás – magas hozam hármasságában pedig viszonylag könnyű eltévedni a különféle befektetési formák között, ahol a kriptovaluták napról-napra egyre népszerűbbek lesznek. Pro és kontra érveket sorakoztattunk fel. (X)

Befektetés egy vacsora árából?

Van, aki jelentős vagyonokat keresett a kripto alapú befektetéseiből, míg a beszakadó Bitcoin sokakat megrémít és visszatart a kockázatvállalástól. Lépni azonban szeretnénk, mert a folyószámlán pihenő megtakarításaink garantáltan veszítenek értékükből az infláció hatására.

Hogyan minimalizáljuk a kockázatot, miközben értékelhető hozamokat érünk el befektetett pénzünkkel?

A magas hozamot alacsonyabb kockázat mellett hosszabb távú befektetésekkel érhetjük el reálisan. Emellett fontos az is, hogy diverzifikáljunk, tehát különféle kockázatú pénzügyi termékekben kamatoztassuk pénzünk.

- mondja el Bándli Renátó a Millionstarter alapítója.

A Millionstarter egy innovatív magyar kripto startup, melyen keresztül MST tokenek vásárlásával tehetnek szert a haladó gondolkodásúak a hosszú távon jelentős hozamot ígérő befektetésre.

Egy ilyen volumenű projektbe befektetőként beszállni csak milliárdosok kiváltsága volt eddig, Renátó célja azonban az, hogy szélesebb körben is elérhetővé tegye a projektet és ezáltal a befektetési lehetőséget.

A Millionstarter különlegessége, hogy egy valós üzleti modell, egy működő vállalkozás alapozza meg a hátteret, és biztosít egyre növekvő bevételeket. A Q Protection mobiltelefon készülékvédelmi szolgáltatása a hagyományos készülékbiztosításoknál jelentősen kedvezőbb feltételekkel kínálja szolgáltatását. Nem véletlen ezért, hogy a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően az alapító negyedéves tervei között szerepel a nemzetközi piacra lépés. A fejlesztés alatt lévő közösségi platform, a Social Q pedig a progresszivitást és fejlődést szimbolizálja.

Tovább erősíti a Millionstarterbe vetett bizalmat az is, hogy a 2019 óta piacon lévő cég alapítója, Bándli Renátó a nevét és arcát adja a vállalkozásához, és különösen nagy figyelmet fordít arra, hogy transzparensen működjön és minden tájékoztatást megadjon a befektetni vágyóknak.

Sokáig elhatárolódtam a kripto piactól, mielőtt megismertem a benne rejlő befektetési lehetőségeket. Most az a célom, hogy minden támogatást megadjak azoknak, akik még ismeretlenül szeretnének elindulni a kripto befektetések világában. Ügyfélszolgálatunk ezért készséggel válaszolja meg a felmerülő kérdéseket, budapesti irodánkban pedig személyesen is örömmel várjuk a nagyobb összeget befektetni szándékozókat.

- mondja el Bándli Renátó alapító.

Beszállni természetesen minél korábban érdemes, hiszen az árfolyam növekedése egy tervezett dubaji vagy amerikai piacnak egyértelmű velejárója, így aki korán lép, sokkal nagyobb hozamot realizálhat a későbbiekben. Ahogyan tette az az eddig 1650 befektető is, akik eddig összesen 205 millió forint értékben vásároltak MST tokent.

Már csak azért is megéri most, február 1-től március 14-ig tájékozódni és lépni, mert aki legalább 110 dollár értékben vásárol MST tokent, az olyan értékes nyereményekért szállhat versenybe, mint egy iPhone 13 Pro, egy új iPad Mini vagy 1 BNB (Kb. 130 000 ft) értékű kriptovaluta.

És hogy mi az a jó döntés, amiért az 5 évvel későbbi éned majd megdícsér Téged? Az, hogy akár egy vacsora áráért – 50 dollárért – támogattad egy dinamikusan fejlődő, nemzetközi piacra törő hazai startup fejlesztését, melyért cserébe befektetéseid sokszorozódása lesz a jutalmad.

Tarts velünk, építsük együtt a jövőt, és profitáljunk közösen belőle!

Hivatalos oldal:

https://millionstarter.com/

Partnertartalom! (x)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.