Halálos balesetet okozott egy rendőr, aki áldozatát magára hagyva, segítségnyújtás nélkül továbbhajtott szombat hajnalban Tabon - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

Forrás: automenedzser.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Alexandrosz
Nagyon felháborít az ilyen szalag cím,hogy"Rendőr"... ezzel is csak az ellentéteket forrósítjuk még jobban fel.Van annak az embernek neve is.Ilyen alapon a legelső rendőrre rá lehet fogni,biztos te voltál mivel te is rendőr vagy.A média,és a sajtó is elgondolkozhatna ezen,hogy ne hergeljék fölöslegesen az embereket.
1951
Kedves hladonne: nem kell,hogy felháborítson az ilyen szalagcím,hiszen ezzel nem általánosítanak, csak azt
jelzik,hogy pont olyan személy követte el ezt a súlyos,
halálos balesetet okozó,cserbenhagyásos balesetet,
akik más esetben / polgári személy esetében / igen
súlyos bírságot szabnak ki, illetve terjesztik bíróság elé.
Sajnos pont a rend megtartásának képviselője okozta
ezt a rendkívül sajnálatos, tragikus esetet,így most azt
kérdezem: vajon milyen alapon követelik meg Ők,ha
ugyanolyan fegyelmezetlenséggel hagyják el a helyszínt
és sok esetben pont Ők szabnak ki kisebb súlyú szabálysértés esetén is 20-30 ezer Ft-os bírságot?!
Az embereket pedig nem a sajtó és a média hergeli fel,
hanem sajnos azok a közállapotok, amelyek uralják már
hosszú idő óta országunkat-gazdasági,politikai és egyéb
más téren egyaránt-.Ebben a kérdésben kellene már
tisztességesen összefognunk és kikényszeríteni a tisz-
tességes politizálást,erkölcsös gazdasági irányítást, és
még oly sok mindent, amely hosszú évek óta megkese-
ríti a polgárok 85-90 %-nak életét,ellehetetlenítve azt.
Szívesen venném Kedves hladonne,ha erről is kifejte-
néd a véleményed, már csak azért is, mert nincs a kezemben a bölcsek köve és bizonyára tévedhetek is!
Zsoltika
olyan szalagcím miért nincs, hogy "agrármérnök gyilkolt", vagy "szobafestő-mázoló rabolt", stb.? a rendőr milrt kivétel?
Mereszanh
Egyetértek1951-el. Plussz azt azért hozzátenném, hogy nem kell média, hogy ne szimpatizáljak a rendőrökkel! Igen általánosítok! Biztos vannak kivételek, dehát kivétel erősíti számomra a szabályt, hogy már egyik magyar rendőrre sem tudok egy kisgyermek ártatlan óhajával (mi leszel ha nagy lesze?-rendőr!) felnézni. Ja és továbbmegyek, ha már a feszültségszításnál tartunk/ok. Ha mondjuk én nem állok meg (mondjuk mert féltem a családom testi épségét) és elütök 50-nel egy elém a sötétből kiugró (sötétebb pigmentizáltságú) embertársamat engem egy életre lehet lecsuknak és meg is hurcolnak (ha túlélem a lincselést), hogy elmulasztottam a segítségnyújtást...mégha mondjuk a következő sarokról hívom is a mentőket... de egy rendőr??! Semmi sincs már amire lassan felnézhetnék már ebben az országban...max arra, hogy milyen mesterfokon űzi mindenki a korrupciót és/vagy a bürokráciát és a védjük a se**ünket skill milyen mesterfokra fejlődött.
Alexandrosz
@Zsoltika: én is ezt mondom,nem akarom én védeni,mert aki bűnt követ el az kapja meg méltó büntetését.Emlékszem nem olyan rég volt amikor azt írták,hogy KOKÓ testvére ezt meg ezt követett el milyen alapon lehet ezt tenni?
Alexandrosz
@1951: Nem okoskodni akarok mert lehet vitát folytatni pro-és kontra alapon,de a közel múltba egyik jóbarátom a korházba volt elfekvő betegként(sajnos így kell írnom,hogy megérts)a felesége tudna beszélni arról,hogy mit kellet harcolnia az orvosokkal,ápolónőkkel,hogy egyáltalán embernek járó tisztességgel bánjanak a férjével.Végül nem bírta és haza vitte,hogy biztosítsa a félhalott férje részére az emberi bánásmódott.Az orvosok mennyit tiltakoznak,hogy milyen nehéz helyzetbe vannak és,hogy megalázó számukra a fizetés.Akkor én is most az orvosokat szidjam amikor csak egy orvos tette ezt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.