Mol Transportation Services Kft. néven új céget alapított március végén - a tervek szerint a Budapest Airport visszavásárlásában is közreműködő - Mol Nyrt. olajipari vállalat. A cég úgy tűnik, nem csak a kávézók és buszok üzemeltetésében, valamint a hulladékkezelésben akar megjelenni, hanem a légi szállításban is.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A kft. légi szállítóeszköz kölcsönzésével és légi szállítást kiegészítő szolgáltatással is foglalkozik majd és Orbán Viktor miniszterelnök terveinek megvalósításában is részt vesz a Hernádi Zsolt vezette Mol, egyebek mellett közreműködnek a Budapest Airport visszavásárlásában, a magyar állam és Jellinek Dániel az elmúlt években a NER-vállalkozókkal is üzletelő ingatlanos milliárdos részvételével. A projekt az áprilisi országgyűlési választás alatt leállt, de a kormányzati szándék továbbra is megvan a megvásárlásra.
justhpeter
Magyarul: minden folytatódik az eddigi recept alapján.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.