Csak hosszú távra építsünk cégbrandet, személyes brandet és munkáltatói brandet is! Ne változtassunk az üzeneteinken, értékeinken soha! – Ezt üzenik a Brandépítés – 2023 című PP Konferencia előadói, a szakma legkiválóbbjai. December 8-án várjuk az idei Brandépítés konferenciára a kkv-döntéshozókat, a PR- és kommunikációs szakembereket, marketingvezetőket, akik fel szeretnének időben készülni a 2023. év brand trendjeire. (x)

A branding szerepe nagyon felértékelődött az utóbbi években a cégek profittermelésében. A branding a cég legnagyobb kincsévé vált. Válság és recesszió idején a túlélés is múlhat rajta. Ha erős értékekre építettük a cég brandjét, a legnagyobb válságban sem kell félnünk. Csak még jobban megerősítenünk!

Brandépítés – 2023. A jó brand a legnagyobb kincs!

A brandépítés hosszú távú játszma. A márkát felépíteni, üzeneteit, értékeit jól megfogalmazni, folyamatosan kommunikálni és megtartani olyan feladat, amelynek soha nincs vége. A beérett brand magától is megtermeli, növeli a bevételt és a hűséges vásárlók számát. Nem kell pénzt költeni drága reklámra!

De a metakommunikáció uralta világunkban nagyon könnyen lerombolhatóvá válhat a legjobban felépített brand is. Jó branddel már csak egy feladat van. Megvédeni a szubjektív és agresszív vélemények okozta károktól, s megerősíteni a pozitív, érzelmi kötődéseket.

Erről fog szólni a kkv-döntéshozóknak, brandépítési szakembereknek az idei Brandépítés című PP–BKIK hibrid konferencia december 8-án.

A konferencia budapesti helyszínén résztvevőket grátisz networking program, a távolról videón bekapcsolódókat 7 napig visszanézési lehetőség várja.

Részletes információ és regisztráció a PP Konferencia oldalán:

https://ppkonferencia.hu/ konferenciakozpont/ brandepites-2023-2/

Partner tartalom (x)

Forrás: PPkonferencia.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.