Óriási problémák vannak az egész országban a Telekom, a Vodafone és a Digi szolgáltatásaival. Nem megy a net, a telefon és a tv sem. Új év, új káosz a telekommunikációban. Legalábbis nagyon úgy tűnik, hogy valami óriási probléma van, hiszen az egész országból problémákat jeleznek a Vodafone, a Digi és a Telekom felhasználói. Mindegy, hogy főváros, nagyváros, kisváros, falu vagy tanyavilág, hiszen mindenhonnan érkeznek a panaszok. Van aki nem tud telefonálni, előfordult, hogy egyszerűen megszakadt a beszélgetés. Más arról számolt be, hogy nem tud internetezni, vagy egyes weboldalak, online szolgáltatások nem működnek. Így például a csomagkövetés, a levelezés vagy a Skype sem, ami iszonyú kellemetlen lehet.

Forrás: techworld.hu
Feltöltő: peter-tw
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ide is írom, tapasztaltam. Digis vagyok, elment a Propeller, nem jöttek be híroldalak. Most működik minden, remélem, így is marad! Mert ezért fizetünk, ugye?! Ugye?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@division: Ja, hát egy ilyen szempontból laikus valaki, vagy aki másféle munkát végez mint mondjuk én, sokan nem tudják elképzelni, minek valakinek 1 gbps, és ezen kívül még mennyi minden más is. A youtube nem szükséges, a Word (!!! és nem az egész világ :)) , vagy az excel nem játszik, nem kell hozzá net. A netről kell egy csomó alkalmazás, olyan, amit nem kell vagy nem lehet a gépre telepíteni, emiatt csak hálózatról érhető el.
division
@nemkati: Nyilván Word akart az lenni főnök asszony:-))) Kell ahhoz is net mondjuk, különben nem lehet frissíteni:-) Még dolgozik a (mai napi) bólé bennem, de holnaptól enyém megint az egész World:-) Nekem amúgy nem nagyon kellett a net munka céljából, rendelések felvétele, emailek küldése, stb., a tervezéseknél sem volt komoly szerepe. Az online oktatásnál volt rá nagy szükség, akkor meg nem működött normálisan még a régi, a Digi nem rég óta van végre kiépítve mindenhol a környéken.
nemkati
@division: Nekem is digim van, és nincs sok bajom vele, most délben se volt karasztrófa, inkább a tévénél ez az állandó frissítés és újracsatornázás bosszantó, de azt megoldja az emberem. :))
A Telekom és az ovodafon nem érint, de örülök, hogy nincs hozzájuk közöm. Veled ellentétben én azt látom, ez a mostani hatalom amire ráteszi a kezét, azzal csak baj van. Ami most kikészít, az az MBH bank, katasztrofálisan működik, már ami az export-import funkcióját illeti, a többi nem izgat. És az MVM mióta átvette a gáz- és áramszolgáltatás számlázását, na attól biztos előbb-utóbb megőszülök. :((
division
@nemkati: Sokan inkább az MVM havi gáz és villanyszámláitól kezdenek megőszülni tavaly óta:-)))
nemkati
@division: Pont ezt írtam inkább. :)))
Nyírfa
@izéke: 17.13

Köszönöm a jótanácsot, át fogom gondolni, és a család elé terjesztem a javaslatomat. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.