A világon 15 másodpercenként meghal egy gyermek a szennyezett, nem megfelelő minőségű víz fogyasztása következtében. A leginkább érintett terület, Afrika nagy része, ahol a vezetékes ivóvíz - ha van egyáltalán - mindössze 2 százaléka iható. Egy speciális készítmény segítségével azonban a szennyezett vízből is percek alatt egyszerűen és olcsón készíthetnek tiszta ivóvízet a rászorultak. Ez megoldást jelenthet a világot egyre inkább fenyegető globális vízválságra.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: ugyeugye
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

charlie
és ha ezt megoldjuk, mi lesz a túlnépesedéssel? Afrika kapott gyógyszereket, stb. a korábbihoz képest csökkent a csecsemőhalandóság, de még mindig úgy "gyártják" a gyerekeket, mintha csak minden tizedik érné meg a felnőttkort.
ugyeugye
@charlie: én ezt a témát már annyiszor megírtam itt, hogy igazán kezdem úgy érezni, papagájjá válok.
a bolygó legnagyobb problémája a túlnépesedés. De itt a nyakunkon egy gyenge vírus, ami bármikor mutálódhat, és ha attól minden második ember meghal, ahogy jelzik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.