Eddig több mint száz, a jóisten háta mögötti kistelepülésen nagyjából ezer mély szegénységben élő család jutott számítógéphez és interneteléréshez Borsodban és Szabolcsban, a wififaluprogram a harmadik világból ellesett internetterjesztési modellje a magyarországi cigányok között is működik. A következő lépésben az ötletgazda Nyírő András "szociális internetszolgáltatót" alapítana, és még kétszázezer rászorultat juttatna internet-hozzáféréshez az ország harminchárom legelmaradottabb kistérségében.

Forrás: index.hu
Feltöltő: zsolti
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
nem tudtam megállni, hogy a kormányszóvívői portál 200 milliós árát ne osszam el 30 ezerrel... 6666, ennyi családnak lehetett volna még számítógépet adni.
keseruimre
félelmetes összeg egy honlapért. ma meg azzal magyarázták, hogy a honlap kiszolgálásához, és biztonságához kellett ennyi pénz...
latorkuvasz
magyarázkodás? no problem
mindint megmagyaráznak...
dorzse84
megmagyarázták a 4,5 M Ft-ba kerülő autófényezést is.. ennyiért már új kocsit kaptak volna... :(
keseruimre
igen, azt is sikerült megmagyarázni :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.