Székesfehérvár - Hétfőtől rendőrök teljesítenek szolgálatot a Szent István Szakképző Iskolában. A pedagógusok kértek valamiféle védelmet és a fenntartó átmenetileg ezt javasolta. Székesfehérvár - Hétfőtől rendőrök teljesítenek szolgálatot a Szent István Szakképző Iskolában. A pedagógusok kértek valamiféle védelmet és a fenntartó átmenetileg ezt javasolta.

Forrás: fmh.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Nem tud az a kurva kölök elesni mondjuk véletlen. azt felsegíti a tanár majd a tesi órán meghajtani mint az ú szeget.Mi is csináltuk a rendésszel a cégnél. Elesett, mert akartuk, majd ketten hóna alá nyúltunk, ráléptünk az alsó lábszárára és húztuk fel. majd a fülébe súgtam. szét szaggatunk te szemét.Aki látta, csak azt látta hogy mi segítünk felállni a szegény szemétnek.
KöBüKi
Azért ez a helyzet nem piskóta.!Én csak egyszer panaszkodtam az apámnak hogy megvert a tanitónő,aztán kérdés nélkül kaptam néhány pofont! - mondta az apám hogy biztos a tanitónak volt igaza!!Nemhogy még felment volna veszekedni.!
Dr. Akula
@KöBüKi: ezek szerint te nem egy napon sem lebarnult egyén vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.