Elbúcsúztunk a Nemzetközi Valutaalaptól, kihúztuk az országot a válságból, az árvíz és a vörösiszap-katasztrófa idején is helytálltunk, a nyugdíjrendszerünket megszabadítottuk a tőzsdecápáktól, ráadásul a becses médiatörvényünket megmenekítettük a kotnyeles EU karmaiból. Orbán Viktor március tizenötödikei beszédében még a dakoták is diadalunkat ünnepelték, a fizetett statiszták meg pláne.

Forrás: tempty.hu
Feltöltő: joli234
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Való igaz!!!! Látom ám az Aurora fényszóróját! Probléma csakaz, hogy Csuzimánál a fényszóróit szétlőtték! Mindössze úgy tudta ehúzni a csíkot a csatatérről, hogy Lenin szelleme lebegett a hajó felett!!!!
Kesely
Viktor már látja az alagút végén a fényt!!!
Csak azt nem érti, hogy miért dudál....
marlin
Ezek után már csak egy valami jöhet!!

Magyarországot lábra állította "a Viktor"!!


Mezitlábra!! :((
nyanya001
Ma már a Hold is jóval nagyobb lesz, mint máskor.
a Pepita
@lópicigáspár: remélem vetted az iróniát?
silber13
Bölcsességek netovábbja : " HAS,,,, ALKOSS... GYARAPÍTS...! No hisz, ha a has elkezd alkotni! Gyarapítani!! A Bambergi szimfónikusok hangözöne kutyaszar lészen!!! :-))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.