Kétségkívül számos jelét érzékelni annak, ami diktatúrává tesz egy rendszert. Az állami média totális kontroll alatt van, ezt csak a fanatikus, öncsaló Orbán-hívők tagadják. Ám az internet miatt is jócskán van választási lehetőség, amiket azonban brutális büntetések fenyegetésével, a bizonytalanság érzetének erősítésével mégis korlátok között lehet tartani, miként a médiatörvény teszi.

Forrás: azacs.blog.hu
Feltöltő: rosissy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Miközben a magyar miniszterelnök és jobbkeze nyugodtan vakációzik, a szemünk előtt omlik össze az a feltételrendszer, amelyre a Fidesz-kormány középtávú gazdaságpolitikáját és költségvetési terveit alapozni akarják. Minden jel arra utal, hogy a konvergenciaprogramban felvázolt legrosszabb forgatókönyv is hurráoptimista ahhoz képest, ami valójában ránk vár.

Azért van abban valami megkapó, hogy miközben az egész világon pánik söpör végig az újabb recessziótól való félelmek miatt, a vezető hatalmak éjt nappallá téve konzultálnak és vészforgatókönyveken dolgoznak, kis hazánkban pedig családok százezrei kerülnek napról-napra reménytelenebb helyzetbe, nemzetünk kormányosa és fő gazdasági korifeusa nem izgatja magát, hanem jól megérdemelt szabadságát tölti.
kumming
@peterke: Tudod a zsarnokságot nem mindig az jellemzi, hogy fegyveres rendfenntartók masíroznak az utcákon. Az inkább a katonai juntákat jellemzi. Vannak olyan zsarnokságok, amiknek nincsenek külső jelei. Egy, a rendszert nem ismerő embernek fel sem tűnik. Na, nálunk pont erről van szó.
kumming
@marlin: Köszönöm. Már olvastam, de egy élmény volt meghallgatni Sinkovits Imre előadásában.
csutak
Demokratának vallom magam, tehát elfogadom a kevéske választó akaratát.
Még elméletben sem támogatom a kurmány erőszakos megdöntését!
Én annak a híve vagyok, hogy el kell érni, önként és dalolva takarodjonak el a hatalomból!
Orbán ellen saját fegyverét kell bevetni:
Ki a népet az utcára oszt lessük meg mer e lövetni?
Mer!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.