Hálapénz nélküli gyors ellátást ígér az első egészségbiztosítás havi 5 ezer forinttól. A legelső ilyen biztosítás 3 csomagban elérhető, a legkisebb is fedezi a legtöbb soron kívüli alap ellátást és többféle szűrőprogramot, a legdrágább csomag az akár hosszabb ideig elhúzódó korházi kezeléseket is fedezi. Megér ennyit az egészségünk? Ki jár jól az új rendszerrel?...

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

palika
:-))) Természetesen legyen 5000.-, de akkor ne vonják a dolgozóktól a havi járulékokat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin2
@gabrella: Igazad van! "Én kérek elnézést"!!
Boszi
Elsősorban a maszek rendeléseket kellene beszüntetni SZTK rendelőkben.Pofátlanságnak tartom mikor pl.egy diagnosztikai rendelőbe időpontot kérsz,kapsz 3-4 hónap múlva.Közben az ajtóra ki van írva maszek rendelés xy FT-ért,garantálja csak 2-3 napot kell várj.Érdeklődésed után kiderül az aktuális vizsgálatod cakli-pakli 25.000 Ft és holnap jöhetsz is a vizsgálatra.Természetesen ugyan ott zajlik maszek alapon is mint SZTK-s betegként.A legcsúnyább a dologban az teljes összeg a doki zsebében landol,mivel számlát na azt nem kapsz róla.Közben akinek nincs pénze minden egyes maszek beteg miatt egyre későbbi időpontot kap.Ezekből az előre hozott vizsgálatokból igen nagy bevétele lehetne a kórházaknak és még nagyobb terhet tudnának levenni a lakosság válláról a befolyt összegek által.Lenne pénz a kórházak minőségi és mennyiségi ellátásnak javítására is.Nem feltétlen az átlag ember zsebeit kellene mindig húzogatni.
Boszi
@batukán: Akinek nincs munkája az nem kap ellátást csak kemény összegek ellenében.Ha nincs pénze kimondottan csak az életmentő beavatkozásokat végzik el.Sőt ma már kórházi ellátás alatt is kirakhatnak a munkahelyedről így a táppénzed se fizeti ki senki.Ezek tények,páromat 1 hete vakbéllel operálták ,azonnali beavatkozásra volt szükség.Másnap már nem volt munkahelye és mint kiderült táppénzre se jogosult.Még szerencse a Tb-je 1 hónapig érvényes,különben a kórházi ápolását keményen fizethettük volna a semminkből:(((Ezeket a törvényeket se olyan ember hozta,aki éhbérből él.Vakok -süketek- agyilag nyomorék emberek ülnek a parlamentben.
darwin
@Boszi: Kik szavazzák meg ezeket a törvényeket?Külön le kellene hozni a neveket egyenként az újságban.És lehetne rájuk célba lőni.
marlin2
Igazatok van!!
Én "népszavazni akarok"!! Gondolom a @gabrella: is!! Tehát szavazzunk!!
Rézangyal
Rendben, fizetek havi ötezret. Ebben az esetben tőlem ne vonjanak eü. hozzájárulást. Ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.