Szent Korona Rádió legfrissebb híre! Folyamatosan frissítve! Előzmény - A ceglédieknek is elege lett a cigánybűnözésből A ceglédiek egy része a Jobbikban és az Új Magyar Gárdában látja utolsó reményét a cigánybűnözéssel szemben. Egyes városrészekben balkáni állapotok uralkodnak. A rendőrség tehetetlen.

Feltöltő: sólyomszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sólyomszem
Sajnos alakul az, amitől félni lehetett. Az eltartott réteg a gazdájába harap, csak arra nem gondolnak, hogy ezután ki fogja eltartani őket...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sólyomszem
Sajnos alakul az, amitől félni lehetett. Az eltartott réteg a gazdájába harap, csak arra nem gondolnak, hogy ezután ki fogja eltartani őket...
overdose
Ilyenkor hol van a belügyminiszter? most kezdődik a tánc nincs segély 10ft-őlnek .
Dr plágium
Kényes ügy ez, és addig amíg a törvény nem sújt le keményebben sosem oldódik meg.
jancsik68
Amagánnyugdijak ellopása,majd elpazarlása,a fiatalság jövőjének tönretétele,ez az egyik legnagyobb bün.
marlin
@KöBüKi: Nekem is van hasonló emlékem katona koromból!! :))
És egy (szolgálati)nyugdíjas ismerősöm, akit - aktív korában - Esztergomban megfenyegettek bizonyos eltérő kultúrájú népek, ő pedig elővette a (szolgálati) fegyverét és combon lőtte a cigányt!! (Jogosnak ítélték a fegyverhasználatot!!)
Utána már messziről köszöntek neki a kukásautóról, de olyan is volt, aki ha meglátta, átment az utca másik oldalára!!
szöszmösz
Saját házi cigányunkat 1 fő bérlő + /napi 40-50 éjjel nappal cserélődő rokony/ figyelve
nagyon magabiztosak, senkire nincsenek tekintettel, a rendőröket is le... k, kioktatják,
a szóbeli csendre intést is rasszista magatrtásnak, "azé mer cigány vagyok" mondják.
Félelemben tartanak mindenkit 10 éve nem tudja a lakóközösség elérni, hogy ne legyen egésznapos hangoskodásuknak, veszekedésüknek kitéve.
Nagyon elszaladt a ló. Senki nem fegyelmezi őket, nekik mindent szabad, a lakók meg tűrik és dolgoznak, hogy legyen miből dorbézolniuk.Nagyon ideje lenne, hogy keményen rendre tanítsák azokat akik nem hajlandók betartani az alapvető szabályokat.Gusztustalan, mocskos, ápolatlan parazita népség még a kapubejárót is szükségleteik elvégzésére használják.
sza
@barbarfiver: Nem vagy valami bőbeszédű.
sza
@KöBüKi: @marlin: Amikor még ti katonák voltatok az átkosban éltünk ahol erélyesebben fel lehetett ellenük lépni. Annak tartották őket amik... Ma már kisebbség, akiknek jogaik vannak. Több mint nekünk.
barbarfiver
@sziráki ágnes: Már többször is kifejtettem a véleményem ebben a témában...
alfás
@sziráki ágnes: egyszer már felvázoltam évekkel ezelőtt,egy polgárháború esélyét. (persze,mindenki lehülyézett) hónapokkal később,karsai is beszélt erről,egy vidéki konresszuson. ő is hülye? és azt kérded Barbártól,hogy várja-e? nem csak ő. tudod mi lessz itt,ha pár ezer magyar,húsz év dühét kiereszti?
sza
@Horizont: Sehol! Ha a rendőr használja a fegyverét utána bíróság előtt kell felelnie hogy jogosan használta. Ez vonatkozik a gumibotra is. Nézd meg mit művelnek azokkal a rendőrökkel akik a tévé ostromnál voltak. Hogy mernek ezek után erélyesen fellépni?
gergely
Mi a tökömért nem lehet ezek ellen fellépni?
Így maradhattak volna a szocik is.
Ők is ezt csinálták.
Azaz semmit!
sza
@alfás: Akkor szóljatok előre! Nem szeretnék az utatokba lenni! Nem azért mert félni valóm van hanem azért hogy gyorsabban haladjatok!
sza
@gergely: Azért mert kisebbség nekik jogaik vannak!
ernokiss
@sziráki ágnes: Trágár-Kápó-ágnes így teljes a neved...
sza
@ernokiss: Te hülyegyerek most meg mi bajod van? Azt írtam a kisebbségnek jogaik vannak..
ernokiss
@sziráki ágnes: Aljas vagy Trágár-Kápó-ágnes. Egy kérdésre válaszolva rasszistáskodtál. Azt tudod, hogy a kápókat a háború után ugyanúgy elítélték mint a náci bűnösöket? Nehogy nyilvános hajvágáson kelljen téged viszontlátnom a Városligetben...
sza
@ernokiss: Ja te meg levágnád a hajam?
KöBüKi
@sziráki ágnes: Miért válaszolsz egy ilyen büdös zsidrák parasztnak???
Nem való ez tisztességes emberek közé!Majd eltakaritják a történelem szinpadáról az arabok! - REMÉLEM MÉG MEGÉREM!!!
sza
@KöBüKi: Hű tegnap nagyon kicsináltam , csak kapkodta a fejét... Kell neki egy kis gondolkodási idő amíg összeszedi a zagyvaságait. De kifáradt a szentem , mostanában csak ugyanazt hajtogatja. Kár mert jól elszórakozom vele.Tudod azt hitte szegény hogy az a kis szende szőke leszek mindig aki hagyja magát gyalázni! Nem hagyom!!
KöBüKi
@szöszmösz: Ha nem tudjátok megvédeni magatokat,illetve nem találtok megoldást,akkor birkák vagytok és megérdemlitek.!!!Már réges régen szétverettem volna őket a bőrfejüekkel,ha magunk nem birnánk velük.!!!Nincs abban a házban öt-hat tökös legény akik egy szokatlan pillanatban elrendeznék őket.!!!
Gyávák mint a nyulak!Balmazujvároson nőttem fel,ahol igencsak sokan voltak,mégis megsimogattuk őket minden héten.!!!
sza
@KöBüKi: Most a Kanadai menekülteknél vagyunk...
ernokiss
@KöBüKi: Az arab gazdáid szemében te hitetlen vagy te szánalmas! Ha engem vinne az arab, akkor téged is felkapnának és kergethetnéd a tevéket a sivatagban egy fél marék aszalt datolyáért egész nap, te szánalom. Tényleg nincs eszetek...
KöBüKi
@sziráki ágnes: Egy öreg barátom mondta,akit fiatal koromban nagyon tiszteltem. - " aki szarral hadakozol,előbb vagy utóbb de magad is szaros leszel.!!!"
És az élet igazolta!!!
sza
@ernokiss: Jé neked van?? Mármint eszed? Nahát el vagyok képedve!
sza
@KöBüKi: Lehet de én hamar lemosom magamról ő meg úgy született. Akárhogy sikálja rajta marad!
gergely
@ernokiss: Már megint kirekesztő vagy!
KöBüKi
@ernokiss: Nagy az isten állatkertje,de mióta te bent vagy,bőviteni kell.!Téged nem visz az arab,hanem befüt veled.!!!Nem szokták a szart cipelni.!!!
ernokiss
@KöBüKi: Inkább fűtsenek be velem, te gyáva mint mossam a gazdáim lábát és főzzem a teájukat a teveszaron, te hajlongó rabszolga! Attól rettegtek itthon, hogy elnyomnak titeket ezért boldogan eladjátok a lelketek és elszegődtök egy másik nemzethez csicskának? Szánalom a fajtád és szégyenlem, hogy szóba álltam egy ilyen pacifista szkinheddel...
sza
@KöBüKi: Tegnap két szép verset írtam neki.. Na attól elakadt a szava! Próbáld meg:))
KöBüKi
@sziráki ágnes: Inkább küldenék neki egy latt ólmot hogy legyen neki szellőző nyilás az üres kobakján.!!!
sza
@KöBüKi: Lehet hogy hátul se szelel rendesen? megpróbálom megkeresni neked az én verseimet...
KöBüKi
@ernokiss: Neked semmid nincs amit eladhatnál,egy üresfejü "sehonnai bitang ember" szindrómában szenvedsz,mosod a rabbi gatyáját,kiszolgálod ánuszoddal,hajlongani te nem tudsz,mert egy csuszó-mászó féregnek túl nagy feladat lenne gerinc nélkül.!
A magyarokból /belőlünk/ ti zsidrákok nem csináltok szolgát,ezzel jobb ha számoltok.!
Szánalmas vagy strájmlival a hónod alatt,kipával fejeden,pajesszal a pofádon,és még a farkad is hiányos.!!!Meglátszik hogy párszor már beverted azt a buta fejedet a siratófalba.!Ütődöttek tömege.!!!
sza
@KöBüKi: Nem lelem, na mindegy ha megint bevadul újra megkapja.De már szelidűl a gyerek. Tegnap is lefáradt...
KöBüKi
@sziráki ágnes: Legyen!Csinálunk rajta hátul is egy pár lyukat hogy biztos legyen a siker.!!!
sza
@KöBüKi: Egyre jobban kezelem, kezdi felfogni hogy attól hogy nem mindenben értünk egyet nem kell rögtön kiabálni.
ernokiss
@KöBüKi: te bomberdzsekiben született, analfabéta, te arabok önkéntes csicskája, mit sziszegsz a foghiányaid között? Szolgát csináltok ti a többiből akik csak hallgatnak és tűrik az ámokfutásotokat. Azoknak raboljátok el a jövőjét akik nap mint nap szótlan tűrik azt, hogy romboljátok az ország hírnevét újabban pedig idegen érdekeknek szolgáljátok ki azt, hogy idegen urak csicskásaiként ti továbbra is jól élhessetek az új általatok megteremtett és felügyelt gyarmaton. Szánalmas megélhetési állatfajta a tiéd aki csak úgy tud megélni ha prostituálódva eladja magát másoknak...

Egyébként meg zsidókról beszélsz te szánalmas? Többször leírtam már, hogy több nálatok az 1 nm-re jutó zsidó mint a Dohány utcai műintézményben. Neked is elmondom te szerencsétlen, kérdezd meg a nagyit, hogy mindent elmondott-e neked? Nálatok ugyanis skizofréniára hajlamosak a nagyszülők.
ernokiss
@sziráki ágnes: úgy látom még mindig nem vagy képben.
soljanka
@nehogymá: na végre egy értelmes hsz. :)
taglo
Magyarázza meg .valaki,hogy ki ez a ,,ernokis,, olvasgatom ,de nem látok a sorok közé !(düh-nélkül ) Köszönöm .
nahát
@taglo: egy zsidó védő anti-magyar aki elfelejtett már emberként viselkedni!
köhögő bolha
A cigányok 90 %-a primitív élősködő horda a nép nyakán,amelyik akart már rég beilleszkedett,a többitől nekünk kellene megszabadulni! A Jobbik akar egyedül végére járni a problémának,lásd. önfenntartó börtönök,cigánygyerekek bentlakásos iskolája. A csúti cigány pedig politikai célra használja őket.
jancsik68
@köhögő bolha: A JOBBIK sem jobb a cigánynál,ugyan az az alja népe,csak csóka ruhában,s tömegben bátor védtelen emberek,gyerekek,nők ellen.Dolgozni ők sem szeretnek,csüre,akiket szét kell kergertni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.