A Fidesz frakcióvezetője szerint azért szükséges előírni a magyar választóknak a feliratkozást, mert a hazai kisebbségek és a határon túl élő magyar állampolgárok esetében szükség van a regisztrációra, míg másoknál nem, és a kormány nem akar hibrid rendszert fenntartani. A Fidesz arra is gondol, hogy ne "zaklathassák" azokat, akik nem elég eltökéltek, így szimpatizálnak a kopogtató cédulás rendszer eltörlésével.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
Te szerencsétlen "tornából felmentett", normális gondolkodású ember honnan tudhatná, hogy mi zajlik egy "skizofrén ötlet műhelyben"??
sport50
nem lehetett!mert miért kell nekünk igazodni az itt,és határon túl élőkhöz???vagy akkor én is ragaszkodom ahhoz,hogy levélben [vagy ahogy kitalálják]fogok szavazni!!
manocska1
Szerintem 2010-es választáskor ha már tudta miért nem mondta. 20 évig nagyon jó volt ez a választási rendszer, most meg azért lett rossz mert még szeretnének maradni egy kicsit a hatalomban. Ja , és " Szeretik a Munkájukat" !!!
bundi
lehetett tudni mert biztos ezt is olvasták az imf listában, és egyébként is az imf követeli ezt rajtunk, és nem ők.
overdose
Ezt csak ti tudtátok de felesleges mert búktók!
gergely
Annyira megutálnak titeket az emberek addig,hogy csak azért is elmennek szavazni.
Hát kell ez nektek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.