A magyar fiatalok külföldre vándorlásáról értekezik a Heti Válaszban Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes. A politikus szerint természetes jelenség, hogy a megnyíló európai munkaerőpiac vonzza a magyarokat, ezért szerinte egyelőre nem kell aggódni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

abacs62
Te is lökött vagy öcsém, a hülye főnököddel együtt. Akik kimennek nem nézelődni mennek, hanem élni, ami itt M O-on kilátástalan a hülye politikátok miatt. Moslék.
szaboria1
Nem kitántorogna! Hanem lassan már hazát kell cserélni ha így folytatódik.
Nakimaga
Akik kimennek,a munkanélküliség menekültjei,mert dicső vezérük nem teremtett munkahelyeket csak a nyálát fröcsögtette!
dzurinda
Az ismerőseim között szétnézve is-is. Vannak, akik végleg mentek, vannak, akik vissza akarnak jönni. Kérdés, hogy lesz-e hova, Magyarországból sikerül-e egy gyorsan fejlődő országot csinálni (tök mindegy, melyik politikai erőnek). Jelenleg nem állunk jól: recesszió, magas szinten megrekedt munkanélküliség és infláció, zuhanó beruházások :(

Egy biztos: ha valaki külföldön családot alapít, akkor nem fog visszajönni, a gyerekének pedig a befogadó ország lesz a hazája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.