Tiltott közellenséges (!) magatartásnak számít este hat előtt kirakni a kukát Orbán Viktor kedvenc falujában, Felcsúton. Aki mégis ez időpont előtt helyezi ki hulladékgyűjtő edényzetét, 50 ezer forintos helyszíni bírságra számíthat. A rendeletet Felcsút polgármestere, a felcsúti Puskás Akadémia elnöke, a Mészáros Autó Javító Kft. tulajdonos-ügyvezetője, a Mészáros és Mészáros Kft. tulajdonosa, az e cég tulajdonában álló, tavaly februárban alapított Búzalakász 66 Felcsút Kft. ügyvezetője, cégén keresztül 65 ezer hektár állami tulajdonú termőföld bérlője, Mészáros Lőrinc szignálta. "Az az ingatlantulajdonos, vagy ingatlanhasználó, aki a gyűjtőedényzetet a közterületre a gyűjtést megelőző napon 18. 00 óra előtt kihelyezi vagy azt a gyűjtés napján a közterületről nem viszi be, tiltott, közösségellenes magatartást követ el. " - áll a falu honlapjáról letölthető, a "Tiltott Közellenséges Magatartásokról" címmel büszkélkedő dokumentumban. Aki nem hiszi, járjon utána! Kapcsolódó poszt:...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

profon
Ez még nem elég !! Közmunkásoknak kellene átkutatni a kirakott kukákat és feljegyezni mit dobtak ki ! Fél kiló száraz kenyér = 5.000 ft bírság. Magyar nemzet újság = 100.000 ft bírság. Konzultációs adatlap kitöltetlen állapotban ,letöltendő 3 hónap !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
@anka: Neked csak egy nálam eltöltendő bentlakásos hétvégét tudok fenyítésül felajánlani :))
Kutyafüle
@anka: Na látod? ez tényleg a legjobb fogyasztó szer:))
Mobil123
@kukac50: Akkor annak qrva drága lesz a szemét szállítás:-)
dubitus
Értem én, hogy villanymotor, de mi hajccsa??
.
Ha a gyűjtés előtti napon esti 7-kor kiteszem a kukát, amit másnap ürítenek ki, de én továbbra is kinn hagyom, újabb ürítés 2-3 nap múlva, akkor nincs bünti aznapra?
Hájszen nem a gyüjtés előtti napon, hanem azt megelőző két nappal van kint!
Aztán a gyüjtést megelőző nap hajnalán bevinném.
.
Bánom, hogy nem a királyi székhelyen (nem ott, ahol a király székel!) lakom, mert egy pert megérne!
Dr. Felipe
A koronázó faluban (Felcsúton) bezony már az idő előtt kirakott kuka is nemzetbiztonsági kockázatot jelent mert ki tudja hogy mennyi osztályidegen antifülkeforradalmár rejtőzik ezekben a kukákban. Jövő héten lehet hogy már a kukákat is a TEKnősök fogják üríteni nehogy véletlenül éppen a fényességes baltazár szülőföldjén robbanjon ki a proletárforradalom.
kukac50
A trágya tolvaj milyen törvényeket hoz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.