A több mint húsz éve a magyar politikában mozgó Orbán Viktorról is pletykálkodtak eleget, igazságukról azonban senki sem győződött meg soha. Talán mert módjuk sem volt rá, de lehet, hogy még a pletykáknak sem mertek utánamenni. Néhány azonban amolyan városi legendává nőtte ki magát és pár szájról-szájra terjedő információ tartósan bekerült a konyhai politizálásba. Ezek közül gyűjtöttünk össze néhányat Gyakran hozakodnak elő azzal, hogy Orbán igazából cigány ember, s valamikor Orsósnak hívták őket. Nos, az ujasz.hu utánajárt s megtalálta Orbán nagyapjának szomszédját, aki gyerekkorában is ismerte már a mai miniszterelnököt és a nagyszüleit. Ő, T. már két faluval odébb lakik, de emlékszik mindenre, mintha ma lett volna. -Az biztos, mondta az ujasz.hu-nak, hogy az a pletyka nem igaz. Nem cigányok és tudtommal a felmenői között sincs cigányember. Én az öregapjuk mellett laktam, amellett, aki az állatorvos mellett dolgozott. Eljárt néha feketén herélni, de e senki nem ütközött...

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
"az öregapjuk néha eljárt feketén herélni" kár, hogy nem magán gyakorolt...!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
Akkor ez ugyebár pontosan olyan, mintha valaki azt firtatná, hogy az illető zsidó vagy nem zsidó!
Nakimaga
Mi magyarok,hivatkozunk az 1000 éves történelemre ,melyben folyamatos volt a népcsoportok keveredése,és ezt sokan vagy nem tudják,vagy nem akarják tudomásul venni!
A fehér bőrszín alapján senki nem magyar,mert a fehér bőrszín európai származás,a magyar , fél ázsiai!Történelmi népcsoportokról van szó és nem a Fideszről!
Csizmás Kond
@marlin: Veled ellentétben én magyar vagyok. Nem ott élek ahol születtem, hanem harminc kilométer távolságra, mert a szülői házban most a fiam lakik.
A szüleim magyarok, többszörös ük ük ük-ig visszamenve és nem bevándorlással kerültek ide. Nincs grófi felmenőm, tehát lovász sem volt a familláinkban.
Az én kedves vezetőm a te kedves vezetőd is azzal a különbséggel, hogy míg én rá szavaztam addig te nem szavaztál de az elvárásaid nagyobbak. Nem ismerem a majmos idézetedet, ugyanis sem indiai sem afrikai felmenőim nem voltak. A kiszes megjegyzésedet pedig akarva írtam a múltkor is és most is kis betűvel ugyanis csak ekkorára tartom veled ellentétben. A bozgorokról meg annyit, hogy ha lefordítod magyarra mit jelent talán válaszolni is tudok.
dubitus
Átívelt az eredeti kérdésről oda a vélaszok többségeben, hogy ki az igazi magyar és ki nem.
Nézetem szerint igenis van fehér, tiszta magyar!
.

Mégpedig nem más, mint a frissen mosott petrezselyem-gyökér!
marlin
@Csizmás Kond: Gírhes!!
Aki magyar, az magyarul ír!! Szándékosan is, meg készségszinten is!! A többire ennek a tükrében válaszolni sem érdemes!!
Csizmás Kond
@marlin: ..de azért mégsem tudtad megállni ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.