dajcstomi, alias Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő rendszeresen kommentálja Twitter-oldalán a közéleti történéseket és nem mindig szépirodalmi stílusban. Most éppen Vona Gábort, a Jobbik elnökét találta meg, aki a Szaniszló-ügy kapcsán az izraeli nagykövetnek címzett nyílt levelet tett közzé Facebook-oldalán. Sem megvásárolható, sem megfélemlíthető nem vagyok – írja ebben Vona, amire reflektált is dajcstomi

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Cívishír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
A fityesz sízne-virága...
Dajcstompika igazi echte magyar tajparaszt, de sajna a többiek sem különbek.
Kövér egy gerinctelen tahó.
Orbán egy akarnok majom, aki zsebre dugott kézzel áll hivatalos fogadásokon.
Bakondi - mint a tűzoltók leveléből kiderült - szintén egy fennhéjázó, udvariatlan tuskó.
Selmeci egy non-stop hazudó-automata.
Pintér egy önelégült, nagypofájú szakbarbár.
Smitpali és tömjén bizonyítottan plagizáló csalók.

És ők drágáim, az ország nagyjai...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
honeykiss
Szájvíz helyett öblögethetné Hypóval a száját, de nem csak ő az összes többi is...szégyen gyalázat,hogy ilyen és ehhez hasonló emberek képviselik országunk népét.
vukkocska
mindent lehet csinálni. Ordibálni a Parlamentben, dajcstominak állandóan kiafaszozni, és hasonlókat. Egyet nem, Szanyinak mutogatni felszólalása után, amikor látszott, hogy teljesen ki van idegelve. Dajcstomi a mindennapjaiban, és minden napjaiban is bunkó. És ő az európai, nem csak a magyar. Mert az EU-ban képviseli hazánkat, vagyis a fideszt. Persze, nem azt mondom, hogy hajrá Szanyi, így tovább, de ne legyen kettős mérce.
csikknorisz
Nem olvastam a kommenteket, de az volt már, hogy ki a fasz az a dajcstomi?
gazdag dezső
Daits Tominak is lehetne ám kiszabni vagy 300 ezer forint bírságot!! De én leginkább is az ilyen bunkókat kitiltanám a képviselők közül!! Az ilyen szókincs nem való értelmes emberekhez!! Ilyen emberek ne képviseljék az országot!!Nem tudom ,de lehet hogy nem is igazi Magyar!!!
aborisz
Mondjuk én .Vonát vennék nem füvet!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.