A fülöpházi polgármester élettársát vasárnap szállították kórházba, a 444.hu úgy tudja, Balogh József törte el a nő orrát. A férfi szerint viszont a család vak kutyáján eshetett át.

A kecskeméti izsáki úti kórház szájsebészetén kezelik a fülöpházi polgármester, Balogh József élettársát – írta a frissen indult lap. A nőt vasárnap este vitték be a fül-orr-gégészetre, onnan átszállították a szájsebészetre, ahol ma dél körül még vizsgálták.

A kórház arról, hogy a nőnek mi baja, nem adhatott felvilágosítást, de a 444.hu helyi forrásra hivatkozva azt írta, hogy a polgármester annyira megverte, hogy eltört az orra.

Megverte élettársát a fideszes képviselő?

Balogh kilenc éve él együtt mostani élettársával, akiért otthagyta korábbi feleségét. Az ex szerint a fideszes képviselő őt is többször megverte, több csontját eltörte, nagyrészt ezért váltak el.

A 444.hu megkérdezte Baloghot is az ügyről, aki azt mondta, hogy szombaton lakodalomban voltak, és azt se tudja, hogy értek haza. Csak amikor reggel felkelt, akkor vette észre, hogy a barátnője kórházban van. A nő azt mondta, hogy Balogh megütötte. A képviselő kézfeje sebes, de erre annyit mondott, hogy pörköltet főztek és ott sérült meg. Nem emlékszik semmire, mert ahogy mondta, “fáradt voltam és már elmacskásodtam”.

A Hír24-nek Balogh József - fia, Szabika elbeszélésére hivatkozva – úgy magyarázta a történteket, hogy hazatérve a család 80 kilós vak komondorja megriadt és az lökte fel a nőt.

Az Index cikkéből az derül ki, a képviselő szerint a pálinkával lehetett valami, mert a vasárnap virradóra történtekhez hasonló még sose esett meg vele.

Balogh szerint valaki áll az ügy mögött, de nem tudja, hogy ki az.

144 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zipper
A beste biztosan nem akarta aláírni a rezsivakítási ívet...vagy Bajnai nevét nagybetűvel kezdte...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@entero: Az a fránya "nyelvpótlék"! Az az ösztökélő erő a ranglétrán való felmászáshoz?És így lesz a 180-ból 200 neem?
Nauta
@entero: A fideSS is titkolja a nem létezőt! Jó tanuló vagy kishaver!
entero
@Nauta: Ha még egyszer be mersz szólni a családom irányában, megdöglesz!!!
entero
@outsider: Jól van, marlin, ne erőlködj. Menjél vadászni védtelen állatokra, az való neked.
jancsik68
@entero: Mi az a balfék?T echnikai félmüveltek hiányos ismeret?
entero
@jancsik68: A balfék balra a gázpedáltól helyezkedik el, ami arra szolgál, hogy az autó meg tudjon állni, ha rátaposunk. Muszáj nekünk állandóan acsarkodni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.