Hatalmas sor áll a Blaha Lujza téri ételosztásnál pénteken, a helyszínen rendőrök is jelen vannak, akik a hvg.hu olvasója szerint igazoltatják az ételért érkezőket.

Legutóbb a húsvéti ételosztásnál készült megdöbbentő fotó az ételért sorakozó tömegről.

Megint tömeg áll sorban ételért a Blahánál

(Fotó: Halász Áron)

127 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Nem az a cél, hogy sokan kapjanak keveset, hanem, hogy kevesek kapjanak mindent!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csegala
@almalibre: 1./És te mitől vagy ilyen biztos abban, hogy az ellenzéknek más célja sincs, mint az ország kiárúsítása, a magyar vállalkozók tönkretétele? Normális vagy? Ez persze sokkal jobb, hogy se külföldi cégek, se belföldiek nem tudnak mit kezdeni ebben az országban, olyan f@sza feltételeket szabott meg a kormányod.
2./ Az imázs érdekében valóban sokkal jobbak kormányod azon intézkedései külföldi forrásokból, amitől még a magyar nép is sírógörcsöt kap. Lásd pl. Kossuth tér, utcaátnevezések, terek parkok kialakítása, mikor szakadnak be az utak, kat. egyház helyzetbe hozása, segély a székelyeknek, alkotmány asztalok, levelezgetés stb. A sor a hülyébbnél hülyébb imázsépítő intézkedéseknél végtelen. Csak úgy folynak rá az EU-s és az adófizetői pénzek.
3./ Nem kell itt az ellenzéknek lejáratni az országot, megteszi azt vezéred, meg a sleppje a segítségük nélkül is.
abacs62
Magyarország jobban teljesít,,a Blahánál,,
mariaberta
Jobban teljesít, hiszen sokkal több embert sikerült sorba állítani .
Itt az új ínségkonyha, vagy Róbert bácsi a konyhás? Világosítson fel valaki.

/ Hallgatom a Mt1-es, Orbán már megint harcol, no ezt magyarázza éppen Selmeczí szenátorasszony/
entero
@csegala: Ez nem igaz. Azok a vállalkozások mennek tönkre, amelyek nem tudnak elég színvonalas szolgáltatást nyújtani, vagy pedig tucattermékekkel operálnak. Azután még azok is, amelyekből 3 is van egy utcában. A kreativitás hiánya nem kifizetődő.
entero
@csegala: Ja, és még valami: felesleges gúnyolódnod.
bagira
@entero: Hmmm...ez nagy baj! A legnagyobb baj az, hogy a sok dolgozni akarónak sok helyen ugyanezt mondják. Sőt, ha elmúlt 40...urambocsá' olyan elvetemült, hogy már 50 is, akkor egyszerűen szóba sem állnak vele. Magyarázat nélkül.
A legjobb barátomnak 6 éve megszűnt a munkahelye. Jó szakmája van, egészen addig, megállás nélkül melózott, sosem volt munkanélküli. 53 éves, mázsaszám adjuk be az önéletrajzokat. Ő hajlandó lenne másutt is dolgozni az országban. Bárhol, ahol tisztességesen megfizetik. Mégsem kell senkinek, mert ennyi idős. Adj tanácsot, ha olyan okos vagy, hol tudna elhelyezkedni? De ne valami általános lózungot! Konkrét ötletet! Vagy valami tippet, hogy tartsa fenn a lakását 22ezer ft-ból?...és nem ő az egyetlen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.