Ott, ahol nettó 1 milliárd 330 millió forintot szemrebbenés nélkül el lehet tapsolni kormánypropagandára kormányzati kommunikációra , nehogy már ne lehetne helye egy bruttó 262 milliárdos megszorításnak   az államháztartás intézményrendszerében. Ott, ahol ama néphülyítő társasjátékot játsszuk 3 éve, hogy egy minket gátlástalanul, méltánytalanul és igazságtalanul támadó Európával szemben kis nemzeti színű homokozónkban naponta vívjuk magányos szabadságharcunkat, ott április közepén bőszen el lehet mondani, hogy idén nem lesz több megszorítás, majd alig egy hónap múlva az ellenkezőjét is ugyanolyan rezzenéstelen arccal be lehet jelenteni. Nem, kedves híveim, nem lesz megszorítás. Megszorítás van, volt. Folyamatosan. A rezsicsökkentés hősi himnuszával szokták túlkiabálni.

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Nem baj. A lényeg, hogy se gazdasági növekedés, se munkahelyek, se túlzottdeficit-eljárás alóli kikerülés. Mert három évig egyetlen gazdasági elképzelés mentén böfögtük, hogy nálunk nincs megszorítás, csak akciótervek, átszervezés, és hosszútávú stratégiák: adókat, különadókat vezettünk be, adókat emeltünk, vagyis gazdasági hanyatlás idején a legnagyobb terhekkel éppen az alacsony jövedelmű rétegeket nyomorítottuk. És amikor a belső piacot a futószalagon átnyomott, személyre szabott törvények garmadájával teljesen kiszámíthatatlanná tettük, benyomtuk a rezsicsökkentés nemzetmentő tervét."
dömdödöm
itt rövidesen game over . mindenki meneküljön amerre lát .
gibgab
"Ezek vagyunk mi, a jobban teljesítés bajnokai. Nyomjuk a propagandát, hogyaszongya: "Több hónapos tárgyalások után magyar sikerrel zárult a 2014-2020 közötti uniós költségvetésről szóló vita. Egy magyar állampolgárra 51 ezer forinttal több támogatás jut a következő hét évben." Közben háttérzajként/esetenként zenei aláfestésként szidjuk a kettős mércével mérő, igazságtalan, méltánytalan, minket gyűlölő uniót."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.