Orbán Viktor miniszterelnök ezúttal Dunaalmáson, Szentendre partjánál, a Margitszigeten járt. A Facebookra kikerült videó szerint arra is jutott ideje, hogy megnézze Britain's Got Talent tehetségkutató magyar győzteseinek produkcióját.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

valakiaki
Árvízi politikusi reality show, hányinger!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@A fekete Lord: A "fajta" kifejezés tipikus fasiszta szójáték! Csak hogy értsd is,ezt a fasiszták használták embermilliók kiírtásakor,mint szelekciós megjelölést! Úgy látszik hajazol rá!!Szóval a vezéred egy dacos, gátfutó! Hol itt,hol ott cseszi el a munka kedvet!De dacol a vízzel,valóban,mivel inkább a saját tokaji törkölycefréjét kannázza!Meg is látszik rajta,mert olyan a kilengése,mint a fegyvertársáé, a pálfi elvtársé!!De el is írták a címszót,mert az nem "lazít" hanem "lázít" akart lenni!!
vukkocska
Orbán Viktor dacol a vízzel és LÁZÍT. Ma reggel megköszönte a TEK-nek valami beavatkozását. Nem annak a több 10ezer honfitársának, akik éjjel nappal ingyen dolgoznak a gáton, hanem a bábjainak, pitbulljainak. Így kezdődött ma a reggelem, amikor elfelejtettem elkapcsolni a tv-t, amikor megszólalt.
bakegya
Ár-folyam-gát!
A vezér-kar,maga a Gát!
"Jó éccakát...!---a többit meg tisztára mossa a kampányszemetelést közvetítő óber-fishwasser krucifix.:)D
mátmar
Szabadságharcos Kedves Vezetőnk már fénylik mint a Salamon töke.Nemcsak a csapból, de még a Dunából is az Ő hős helytállása folyik. Annyit fényezte magát, hogy a napba lehet nézni de rá nem.
Manhattan
Azt a harcot, amit most Orbán diadallá készít elő a napokban, nem most vívták és főleg nem ő. Gyomorforgató módon teszi magáévá évszázadok tapasztalatát és tízezrek mostani munkáját. Elárulok én egy dolgot kedves vezető: ha otthon ülnél és egy szót sem szólnál, csak természetfilmeket néznél az Amazonasról, a Duna akkor sem szakítaná át a gátat sehol, és akkor is átszakítaná, ha úgy akarná a természet, hogy szakadjon, ha a világ összes tévétársasága közvetítené heroikus küzdelmedet a gáton...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.