Az E14-PM képviselői és aktivistái elfoglalták a Sándor-palota előtti részt, és letáboroztak ott - olvasható a Facebookra feltöltött kép alatt.

Tiltakozunk az állami szintűvé vált korrupció ellen, azt kérjük Áder Jánostól ne írja alá a földtörvényt, és szólaljon meg a trafik ügyben, ítélje el azt, és az országot lenyuló Fidesz politikusait - olvasható a Facebookon.

Az Együtt 2014 elfoglalta a Sándor-palota előtti teret

Az Együtt 2014 elfoglalta a Sándor-palota előtti teret

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SwordFish
Áder jobban tenné, ha Alkotmánybírósági normakontrollt kérne. Ezzel a földtörvénnyel nagy baj van. Ha ezt Áder nem látja, alkalmatlan a feladata betöltésére.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SwordFish
Áder jobban tenné, ha Alkotmánybírósági normakontrollt kérne. Ezzel a földtörvénnyel nagy baj van. Ha ezt Áder nem látja, alkalmatlan a feladata betöltésére.
Vasárnapiiskolás
@SwordFish: Csak egy báb,vagy inkább egy öleb
rokker33
@SwordFish: Aláfogja írni nyugodj meg!KÁder csak egy báb a sok közül!Ha a Fidesznek keresztbe tesz akkor nagyon megszívassák amit Ő gondolom nem akar!KÁder nem való köztársasági elnöknek,mert a Fidesz oldalán van!
szaboria1
Hiába küldené el az alkotmány bíróságnak csak az idő lesz vele húzva mert amint látni lehet , tegnap egy az egyben elfogadták újból amit az Áder vissza küldött a Margit szigettel kapcsolatban.
szaboria1
A 3 év alatt nem is tudom minek kellet ennyit ülésezni amit elakartak érni azt mind elérték a 2/3.-os többséggel. Ellenzéknek meg kuss.
verőce21
Ezt a Külön2014-et nem tudom, komolyan veszi-e valaki? :)
JAJMÁR
@verőce21: Miért, szerinted alaptalanok az állításai?
verőce21
@JAJMÁR: Szerelmesnek kell lenni Bajnaiba ahhoz, hogy kampányoljanak mellette. :)
JAJMÁR
:) Szerinted az E-14 PM tiltakozásának nincs alapja?
QQCSI
@adrenalink: ...ezek nem a habonyárpi vezette fradis keménymag...
coni
Lehet, hogy Áder már a hátsó ajtón távozott mert ellent mert mondani a rezsimnek, kitelepítették.
Az egyetlen még szavahihető politikus Bajnai, a többi már annyit hazudott, meg annyit asszisztált a jelenlegi Orbán rezsimnek, hogy hiteltelenek lettek.
Az ellenzék egyetlen ügyben sem fordult az ügyészséghez, pedig naponta derül fény az üzelmekre.
Vasárnapiiskolás
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Vasárnapiiskolás
@verőce21: Imádd a feketelábú vezírt.Térdelj és szeresd
bretagne
Sok sikert nekik. Jó lenne, ha Áder nem írná alá a földtörvényt és szólaljon meg trafik ügyben is. Egyáltalán, szólaljon már meg, rubintos virágom!
Tootsy
@verőce21: Ujsagcikket meg kepeket mar lehoznak roluk, tehat valaminek kell lennie, nem? Vagy csak azert emlitik, mert pont a Sandor Palota elott ucsorognek?
QQCSI
@bretagne: Megszólalt a rubintos virág és már kísértetiesen hasonult a stílusa
a fidesz-kdnp-s pökhendi megnyilvánulásokra:
"Kétségtelen, van olyan bank, ami ezt az illetéket áthárítja, van olyan, ami nem" - kommentálta Varga Mihály a kritikákat a záróvitában. Az MSZP-s Lamperth Mónikának válaszolva még hozzátette: "tehát, képviselő asszony, ha önt zavarja, hogy a bankja áthárítja önre az illetéket, körbe kell néznie”.
propeller.hu/itthon/2730473-parlament-elfogadtak-ujabb-megszorito-csomagot
JAJMÁR
@JAJMÁR: 12:09 hozzászólásomat neked szántam @verőcze21: Ők ugyanis úgy gondolják, hogy van alapja a tiltakozásuknak, ezért a köztársasági elnöknek mindenképpen komolyan kell őket venni.
adrenalink
@QQCSI: @Vasárnapiiskolás: Ezek szemmel láthatólag nem a fizetett vén hugyosok csürhéje...!
verőce21
@JAJMÁR: (12:59) UGYANMÁR , 12-20 bértüntetővel kellene foglalkozni? NANEMÁR... :)
verőce21
@Tootsy: Az újságíróknak hír kell! Ebből élnek...:)
Vasárnapiiskolás
@adrenalink: És nem ameccseken szocializálódtak,mint a vezír cigánykutyái
adrenalink
@Vasárnapiiskolás: Aztat nem látom, hogy szotyiznak-e?:-)
Vasárnapiiskolás
@adrenalink: Remélem,hogy nem.Többet nézek ki belőlük.
adrenalink
@Vasárnapiiskolás: Én is, pedig lehet, hogy nincs is doktorijuk...
Vasárnapiiskolás
@adrenalink: Biztos hogy több mint az előző lakónak a Sanyilak-ban!:-)
JAJMÁR
@verőce21: "Bértüntető?"
Az több-százezres tömeg, és mindenhova menetelnek. JAJ, MÁR kissé kevered az oldalakat nem gondolod? :D A kérdésemre pedig nem válaszoltál.
Az is válasz, UGYEBÁR? :)
verőce21
@JAJMÁR: Az "UGYEBÁR" nem rímel ! :)

De már megbocsáss, milyen "több-százezres" tömegről beszélsz ?
JAJMÁR
@verőce21: Nem csak tiszta rímek vannak.
Amúgy meg nem írjuk egybe, hogy ugyanmár, meg nanemár !

De ne is haragudj, miféle bértüntetőkre gondolsz?
Valóban nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre arról, hogy a Sándor-palota előtti tüntetők tiltakozása szerinted teljesen alaptalan-e?
szablyafűrész
@verőce21: Ne félj, te nem hiányzol a Bajnai megmozdulásokról. El is zavarnának onnét. Azért van ízlésük...
QQCSI
@Vasárnapiiskolás: Ráadásul lehet, hogy saját kútfőből...és nem is egy. :)
verőce21
@JAJMÁR: "...nem írjuk egybe, hogy stb..." - a "JAJMÁR" megihletett...:)

Annyiban nem alaptalan, ha szerepelni akartak a sajtóban, esetleg tényleg fizetnek nekik ezért. De olyan nagy tömeget azért nem vonzanak, úgy látszik mások sem értenek velük egyet. :)
verőce21
@Horizont: Nem lehetsz ilyen gonosz (lámpavasak), a Fletóék is elfoglalhatták egy hétre a Kossuth teret wécézni...:)
JAJMÁR
@verőce21: Köszönöm a választ, nagyon diplomatikus :) A kicsi, nagy ... stb. relatív, mert mihez képest? Nem így viselkednek a celebek, ezek az emberek nem szenzációért vannak ott, és nem is pénzért, hanem meggyőződésből. Szerintem mindenképpen bátor emberek, megérdemlik a tiszteletet.
kkalman
Áder ugyanúgy aláírja a földtörvényt, ahogy a tákolmány negyedik módosítását is aláírta. A nemzet baltás pocakja azért ültette oda.
adrenalink
@Vasárnapiiskolás: Inkább Sunyilak az!
mátmar
Ha kedves Vezetőnk beköltözi akkor állandóan ott élhetnek.
verőce21
@Horizont: (20:47) Nagy dolgok csak erős központi hatalomban születtek mindig a történelem során. És ez a mostani helyzet is így helyes!

"Én voltam az első miniszterelnök, aki bevezette a banki különadót, és most a többség ugyanezt csinálja. A multinacionális cégek bizonyos adói - az igazságosabb társadalmi teherviselés -, szintén a mi kezdeményezésünk volt, de már általánosan alkalmazzák." - Orbán
kacsa0707
Mi az, hogy képviselőnő???
Tudomásom szerint ilyen nevű párt nem indult a szavazáson, és a következő választáskor még az egy százalékot sem érnék el. Egyéni képviselők listáján sem található ez az okostojás, tehát nem legitim.
lbs
Majd jön az ősz, akkor meg eltakarodnak.
nehogymá
@bretagne: hamarabb fog hangosan nevetni
spu00
Önök úgy hiszik, hogy olvasták, s értelmezni tudják a föld törvényt?, vagy van információjuk a korrupcióról ? Simicska tevékenységéről? trafik maffiáról? tegyék meg a feljelentést, ha nem bíznak a jelenlegi ügyészségben, akkor ott a nyugati ugrásra kész szoc-lib EU pártok akik minden negatív véleményt szívesen vesznek, s azonnal sajtó nyilvánosságot biztosítanak. Ha ennyi minden birtokában vannak, miért nem élnek vele? Lehet, hogy csak szeretnék, hogy ezek igazak legyenek?
JAJMÁR
@verőce21: 08:29 Nagy dolgok???
Újabb adók kitalálását, milliók elszegényesítését, de mondhatjuk úgy is, hogy a magyar emberek elszegényesítését, s egy bizonyos kör gazdaggá tételét, én egészen máshogy nevezem.
bretagne
@Vasárnapiiskolás: Tulajdonképpen semmit. Csak reménykedem. De tudom, hogy felesleges.
szablyafűrész
@verőce21: Hány osztályig jutottál - szivi ? Csak azé' kérdezem, mert miközben Orván a bankadó bevezetésén ömleng, elfelejtette megemlíteni, hogy a bankok azonnal továbbadták a zembereknek Orbán adóját, továbbá halkan emelkedtek az élelmiszerárak, és Kistarcsán a fidesznyi9k Solymosi Sándor polgármester úgy rezsicsökkent, hogy elvették a nyugdíjasok fél évet élt kedvezményét !

Tartok attól, hogy máshol is ki fog derülni ugyanez a "rezsicsökkentési" séma.

"Elkeserítő levelet kaptak a héten Kistarcsa város 65. életévüket betöltött nyugdíjas lakói, akik egyedül élnek ingatlanjukban. A város fideszes többségű önkormányzata Solymosi Sándor polgármester vezetésével úgy döntött június 19-én, hogy július 1-től megvonják tőlük az 50%-os hulladékszállítási díjkedvezményt. A jövőben csak a 10%-os rezsicsökkentésben részesülhetnek, mint mindenki helyben. Az első emelt összegű számlát augusztusban kapják meg.
Nem sokáig élvezhették az 50%-os díjkedvezményt az egyedül élő 65 éven felüliek, mindössze 6 hónapig. Januárban lökte oda nekik a helyi fideszes többség olcsó propagandafogásként, már a választási kampány részeként.
De csak eddig tartott a szociális kirakatpolitika, most minden indoklás nélkül emelkedett havi rezsiköltségük 40%-kal. A különbség kell a jobb körülmények között élőknek, a nagyobb keresetűeknek, a fiatal aktivistáknak, akik majd biztos elmennek szavazni.
Az öregek könnyebben maradnak otthon, beteges, bizonytalan választók, kitől vegyenek el, ha nem tőlük? Mindig a kiszolgáltatottakat alázzák és nyomorítják meg először, a legkisebb ellenállás irányába velük kezdik a sort, ha hazudni, ha csalni kell. Ők koruknál fogva hiszékenyebbek, könnyebben bedőlnek a nagy szemfényvesztésnek. Nagy győzelem ez, Viktor! " De még mekkora !
excep
örülők hogy ennyi barom van ezen az oldalon én utálom komcsikat de amit az fidesz művel azért az már tulzás nagyon nagy orbán seggnyalónak kell lenni hogy az emberek támogassák ezt a nagy szívást amit orbán hozott ránk kivéve az saját köreit mert azok gazdagodnak jobbikra teszem a voksom hátha lesz egy igazi rendszer váltás akinek nem tetszik amit írtam ne olvassa

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.