Zsúfolásig telt teremben, közéleti szereplők, művészek részvételével nyitották meg a 18. Budapest Pride Fesztivált. A rendezvényen beszédet mondott Bán Zsófia író, Fischer Iván karmester, Nagy Szilvia, a Szivárvány Misszió Alapítvány elnöke, fellépett Gergye Krisztián táncos és Péterfy Bori színész, énekesnő. Mozgalom indult annak érdekében, hogy közéleti szereplők vállalják fel és beszéljenek nyíltan szexuális orientációjukról vagy nemi identitásukról. Az egyhetes fesztivál végén, július 6-­án kerül sor a Budapest Pride Felvonulásra, a hazai LMBTQ­ közösség legnagyobb rendezvényére, ahová idén minden eddiginél több résztvevőt várnak.

Feltöltő: eteszt
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@lbs: Attól lenne valaki nemzetellenes, hogy buzi, vagy csak éppen nem köpködi őket?
Az ostobaság tényleg hatalmas méreteket öltött hazánkban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@lbs: Akkor keresd meg a neten a Roland FR - 7x demoját...Érdemes.
silber13
@Kutyafüle: Ne is törődj a felejtéssel, Végy egy ív csomagoló papírt, terítsd ki az asztalra, majd egy tollal pacázd össze a papirost ,ahogy jól esik. Ezután húzd meg az 5 vonalat és kész a mű!!! Aza borzadály, hogy ezeket a " darabokat" értő közönségnek be is mutatják!!
lbs
@Kutyafüle: Amennyiben a "tankos" én vagyok, közlöm veled, hogy nem bökölődök, csak a hozzám intézett beírásokra reagálok az ősi "Amilyen az adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten!" elv szerint.

Amúgy tényleg eltértünk a tárgytól, aminek az alapja a különben karmesternek valóban kitűnő közéleti szereplő nyilatkozata.
tivoli
@lbs: Nem is vártam mást. 1 magadfajtától.
lbs
@tivoli: Nem is várhatsz mást a beírásaid alapján!
Dr plágium
Lehet itt eszmefuttatásba bonyolódni a hangszerekről, de szerintem mégis az emberi test a legszebb hangszer :))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.