Senkit nem érdekel, hányan voltak kíváncsiak a "libásra" Szigetváron, mert a média nem ezzel van tele, hanem az állítólagos közmunkásokkal, akiket az önkormányzat állítólag kivezényelt tüntetni Bajnai ellen. Ügyes terelés. Bizonyítani persze senki nem akarja, hogy a lenti, igencsak pixeles, és a beszédfoszlányokat valami rém idegesítő zajjal nagyszerűen elnyomó felvételen valóban szigetvári közmunkások vannak, mint ahogy azt sem akarja bizonyítani senki, hogy ezeket az embereket nem az Együtt-PM szövetség, netán maga Bajnai Gordon castingolta, hanem tényleg a város polgármestere vezényelte oda. Nem önszántukból mentek, nem megkérték, netán lefizették őket, hanem kivezényelték, oszt jónapot. Ettől persze a szigetvári lakossági fórumon lehettek tízen, húszan, vagy akár harmincan is. A Bajnai-féle roadshow színpadán előadott műsor állítólag nagyjából ennyi embert szokott érdekelni egy-egy vidéki városban. Ez a kép például az Együtt-PM egy fővárosi lakossági fórumán készült...

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Ez a Bajnai fóbia lassan kezd elhatalmasodni egyesek elméjén annyira, hogy teljesen elvesztették józan ítélőképességüket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ranger47
@kata53: Lehet,hogy a nemzeti asztalos Kerényi bohóc?Vagy a szerverfeltörő Rogán?Ah,mindegy is.
mariaberta
@1951: Még mindig itt vagy? Azt írtad rossz helyen jársz!
ranger47
@Dr.luigilongo60: Volt egyáltalán eddig is olyanjuk?
Kádgyár
Ez biz' könnyen meglehet, kitelik tőlük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.