Senkit nem érdekel, hányan voltak kíváncsiak a "libásra" Szigetváron, mert a média nem ezzel van tele, hanem az állítólagos közmunkásokkal, akiket az önkormányzat állítólag kivezényelt tüntetni Bajnai ellen. Ügyes terelés. Bizonyítani persze senki nem akarja, hogy a lenti, igencsak pixeles, és a beszédfoszlányokat valami rém idegesítő zajjal nagyszerűen elnyomó felvételen valóban szigetvári közmunkások vannak, mint ahogy azt sem akarja bizonyítani senki, hogy ezeket az embereket nem az Együtt-PM szövetség, netán maga Bajnai Gordon castingolta, hanem tényleg a város polgármestere vezényelte oda. Nem önszántukból mentek, nem megkérték, netán lefizették őket, hanem kivezényelték, oszt jónapot. Ettől persze a szigetvári lakossági fórumon lehettek tízen, húszan, vagy akár harmincan is. A Bajnai-féle roadshow színpadán előadott műsor állítólag nagyjából ennyi embert szokott érdekelni egy-egy vidéki városban. Ez a kép például az Együtt-PM egy fővárosi lakossági fórumán készült...

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Ez a Bajnai fóbia lassan kezd elhatalmasodni egyesek elméjén annyira, hogy teljesen elvesztették józan ítélőképességüket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
A videón lebukik a fideszes polgármester. A közmunkásokat kivezényelték.
tivoli
Elmondhatná végre egy szigetvári, hogy mi történt valójában?
qxy
De addig fogadjunk nem jut hogy le is csukassa magát. Hát csak ennyi esze van? ? ?
Gemüs52
Szigetvár polgármestere tüntetést szervez ,hogy ráfoghassa Bajnaira ,hogy ő szervezte a tüntetést . Van másik felvétel is .
Yoda69
Persz, es Bajnai ragaszgtatta az onmagat lejarato plakatokat is.
Idiotak.
tivoli
@JAJMÁR: Köszönöm, hogy idetetted a linket. Megerősített, hogy Szigetváron is csak az a szinjáték folyik, ami az országban.
Valójában a Bama ismerős, jó kis uszítós mint a többi, pl. a propi. Lehet ám anyázni. Régebben írtam is néha oda, de amikor az uránbánya újraindításáról, nemindításáról volt szavazás, később óránként más hír B. Katáról, attól kezdve nemigen. Aztán jött Sz. Bence, a pécsi polgi lánya, azóta végképp nem.
tivoli
@JAJMÁR: 12.52-re ez is:Én most nagyon buta vagyok, vagy nagyon okos. Az egészből az jött le nekem, hogy Bajnai azért ment oda, hogy tovább feszítse a húrt a választók között. A polgi szintén azt csinálja. Színjáték az egész. Olvasok tovább.
46.os dzudzsu nem rossz. Szerintem
tüskés vanek 73-as, a 90-es Gendelke hsz-a is figyelemre méltó, továbbá még 1-2.
tivoli
@JAJMÁR: 12.52 Nagyon privát véleményem: Tök mindegy, hogy ki volt, ki van, ki lesz a következő választási befutó. Lényeg, hogy a nép még saját magával se jöjjön ki, mert a disznóságok akkor folynak leginkább amikor disznótor van. A nép, az istenadta nép meg hagyja magát manipulálni, mikozben a saját sírját ásogatja. A következő min.e. Gy.F. lesz, minden párt látványosan neki ágyaz, élén a fidesszel. Azt meg nagyon jól tudjuk, hogy milyen érdekeket képvisel.
coni
Bajnai tavaly ősszel bejelentette, hogy visszatér a politikába, mert nem bírja nézni, hogy a Fidesz tönkreteszi az országot, majd elkezdett egy sok százmilliós lejárató kampányt szervezni Simicska cégeinek a segítségével, saját maga ellen. ...

A karakter gyilkos kampány bejött neki, mert már az ország legeldugottabb szegletében is ismerik a nevét, ráadásul vidéken valaki meglát egy libát, rögtön beugrik Bajnai, Bajnairól pedig a Fidesz elszámoltatása.
JAJMÁR
@tivoli: A Bajnai azért ment oda, mert meghívták.
Nem a polgármester :)
Nem szükséges feszíteni a húrokat arrafelé, mert elég feszes, és nem most kezdődött.. azért linkeltem ezt be, mert a térség újságja, és talán hitelesebb, mint az országos. Az nyilvánvaló, és ebből is kiderül, hogy a tüntetést ki szervezte.

Én nem vagyok Szigetvári, és nem is voltam ott, csak hallottam róla.
Gy.F-nek semmi esélye, ő biztosan nem lesz min.elnök, ez szerintem kizárt :)
JAJMÁR
@JAJMÁR: Nem úgy értem, hogy a Bama hitelesebb, mint egy országos, hanem az itt hozzászólók bizonyára jobban ismerik a tényeket, mert közelebb áll hozzájuk.
tivoli
@JAJMÁR: 14.10 Azért hívták meg, hogy ilyen kellemetlen helyzetbe hozzák? Nem hiszem.
tivoli
@coni: Sztem Bajnai a szalmabábú. Ha meghagyták volna a régi imázsát, több haszon lett volna belőle mint így, de nem értek én ehhez. Kár érte.
JAJMÁR
Az ottani ellenzék hívta meg. Megy ott a "harc" napi szinten.
Egyébként úgy hallottam, a Bajnai nem sokat foglalkozott ezzel, rövid idő alatt letudta. Végig higgadt és mosolygós maradt.
Bement, megtartotta a beszédét, aztán nagyon jó hangulatú beszélgetés jött létre. Csak hát a média...
tivoli
@JAJMÁR: 14.39 "Csak hát a média... "
Erről írtam végig. A közvélemény manipulálásáról.
Dr.luigilongo60
Ez a Bajnai fóbia lassan kezd elhatalmasodni egyesek elméjén annyira, hogy teljesen elvesztették józan ítélőképességüket.
1951
Bajnai Gordon nagyon régen önmagát hozta kellemetlen helyzetbe! Először amikor nem fizette ki a libákat a tenyésztőknek, másodszor amikor "mosakodott" azzal, hogy "...nem értettünk hozzá...", harmadszor pedig akkor, mikor azt is letagadta, hogy valaha is mondott olyat, hogy nem értettünk hozzá!Pedig televíziós interjú nyomán hangzott el ez a kijelentés! Szóval a legjobb az lenne közel 8 millió magyar polgár számára, ha Bajnai Gordon végre elővenne egy tükröt, beletekintene és felkiáltana: húha, én így nem állhatok választóim elé, hiteltelenné váltam és ezért csendben visszavonulok! Ezt egyébként korábban, szintén tv-kamerák előtt ki is jelentette, hogy nem kíván a politikában részt venni! Nem is sejti Bajnai Gordon - vagy talán nagyon is tisztában van vele!! -, hogy milyen nagy szolgálatot tenne a magyar nemzetnek, ha valóban és végleg visszavonulna a napi politikától, kiváltképp a miniszterelnöki posztra történő törtetésétől! Isten óvja Magyarországot!!
mariaberta
Azt hiszem kissé betegek vagytok, hogy mint a hülye gyerekek ismétlitek a libás jelzőt.Szerintem nektek van annyi eszetek mint a libáknak, bár nem akarom a libákat megsérteni.
Pityuka vagyok, Pityuka vagyok mondja a Papagáj, hülye vagyok, hülye vagyok, mondja a fidesz kórus.
DR Eric CARTMEN
A fideszes "nemgyűlöletkampányszakértői" már teljesen belezavarodtak a saját hülyeségeikbe. Nemsokára jönnek majd az ürgebőrbe vart üzeneteket átadó kémek-gyilkosok.
kata53
Kiváncsi lennék ki az a pihentagyú, aki ezt kitalálta?
Boszi27
Igaz a mondás: mindenki magából indul ki.
mariaberta
@1951: Ebben az évben megállt a fejlődésed?
miazavalami
@mariaberta: Lehet akkor még embrió volt. :-)
miazavalami
Ez már az üldözési mánia netovábbja!
Hellcat
@1951: A királyod meg a bandája 2-3 naponta mond olyanokat aminek aztán rögtön az ellenkezőjét mondják...neked csak 1 dolgot kellett tenned hogy lejárasd magad...libáznod még mindig...látom a libás rágalmazósdi óta nálad megállt az emlékezés azóta semmi nem történt csak az a kurva gordon meg a libák.
Hozé
@1951: Nem a magyar nemzetnek, hanem a Fidesznek tenne jót, ha Bajnai visszavonulna.
Nem véletlen, hogy a fideszeszesek nem az MSZP-t támadják, hanem Bajnait.
Tudják, hogy Ő az ellenfelük, ezért van ez a nagy félelem és izgalom bennük.
Nem véletlen,hogy Bajnai minden "libázó" elleni pert megnyert!!!
Mondom PERT!!!
1951
Bocsánat, úgy látom eltévedtem akkor amikor erre az oldalra léptem! Most látom, hogy ez az oldal a régi szocialista-paternalista szemléletű gyülekezet tartózkodási helye! Elnézést a tévelygésemért! Akár meg is puszilhatjátok Bajnait, Mesterházyt, de akár magát Gyurcsányt is! De mindeközben írhatnátok arról is , hogy az "emútnyócévben" mi volt az a tettük a felsoroltaknak, amely gazdaságilag, pénzügyileg előbbre vitte volna Magyarországot?! Írásaitokat áttekintve megállapítható, hogy gúnyolódni a hülyék is tudnak! Szép napot Nektek!
Boszi27
@1951: A tájékozottsága igen felszínes így aztán nem kellene semilyen témához hozzászólni. Egy hosszú cikkből idézek talán segít a tisztánlátásban:

"Az évek óta vissza-visszatérő fideszes vádak szerint a károsultak ki nem fizetéséért, 6 milliárd forint offshore cégeken történő kimenekítéséért a felelősség Bajnai Gordont, a Wallis Zrt. egykori vezetőjét, az Együtt-PM pártszövetség potenciális miniszterelnök-jelöltjét terheli. Az Együtt-PM részéről viszont azt hangsúlyozták, hogy Bajnai Gordon másfél évvel azt követően került a Wallis Zrt.-hez, Magyarország egyik vezető magánvállalkozásához, hogy a cégcsoport beruházott a Hajdú-Bétbe. Bajnai a Wallis vezetőjeként közvetlenül nem vett részt a Hajdú-Bét irányításában, ezért jogilag nem tehető felelőssé sem a cég csődjéért, sem a termelők tönkremeneteléért – ezt több helyreigazítási és rágalmazási perben hozott ítélet is kimondta. Más kérdés, hogy erkölcsi és politikai értelemben Bajnai szabadulhat-e a bizonyos értelemben jóvátehetetlen tragédiát okozó összeomlás "
Bajnai G elsősorban üzletember, miniszterelnökséget egy évre vállalta jelképes 1 Ft-os havi fizetésért. Ebből következik hogy nem a hatalomra kerülés volt a cél, hanem a csőd széléről visszarántani az országot. A gazdasági mutatók javultak ezen 1 év alatt, ezt nem részletezem mert megtalálható a neten. Aki kommentelni tud, az vélhetően keresni is tud a világhálón.Üdv.
mariaberta
@1951: De hogy nem csókolunk kezet szeretve tisztelt Orbánodnak, az biztos.
tivoli
@Boszi27: Biztosan hiszel a leírtakban? Ez az etető verzió. Van másik is az étlapon.
Boszi27
@tivoli: Mi a másik? Érdekelne. A bírósági ítéletek megvannak. Ha lenne egy picike esély biztos hogy perújrafelvételt kérnének és kicsinálnák B. G.-t.Ennyit a libázásról. Az egyéves miniszterségről csak ismételni tudom a korábban leírtakat.Üdv.
human
@1951: Mivel vetted a fáradtságot és regisztráltál az oldalon, ezért nehezen hihető a meglepettséged. Üdv a propin!
Az egysoros propagandát látom jól megtanultad, de azért örülünk hogy azt kevésnek tartod és idejöttél tájékozódni. Természetesen neked is elmondjuk, azt amit más jövevénynek is elmondtunk párszor. Meglátod, nem olyan fekete-fehér a világ. Lesz itt olyan aki Bajnai és/vagy Gyurcsánypárti és/vagy Mesterházy párti. Lesz itt bőven létminimum alatt élő és néhány a felső tízezerből.
1. lecke. Hány km autópálya épült az mszp kormány alatt és hány km a fidesz alatt?
Hozé
Nem tudom elfogadni, hogy van még olyan elvetemült fideszes, aki a látottak, hallottak, érzékeltek ellenére védi, ezt a rablóbandát! Kivéve aki jelenleg haszonélvezője, vagy várományosa ennek a helyzetnek.
Figyelmeztetésül: nem MSZP-s, nem liberális és nem is baloldali, az aki a tapasztaltak és látottak alapján a pokolba kívánja Orbánt és bűntársait.
Csupán gondolkodó, a hazáját és embertársait és persze családját féltő ember!
Levendula
Van ilyen.
Mint pl. a hülye szomszédunk. Dadogós Pista a neve. Mert olyan gyorsan beszél. Az autóinak a kerekeit leengedte az éjjel, hogy aztán üvöltözhessen reggel, hogy mi történt...
ranger47
@nahát: Jövőre,amikor Orbánt belegyömöszöli. A 2/3 -os győzelem elégtételeként.
ranger47
@kata53: Lehet,hogy a nemzeti asztalos Kerényi bohóc?Vagy a szerverfeltörő Rogán?Ah,mindegy is.
mariaberta
@1951: Még mindig itt vagy? Azt írtad rossz helyen jársz!
ranger47
@Dr.luigilongo60: Volt egyáltalán eddig is olyanjuk?
Kádgyár
Ez biz' könnyen meglehet, kitelik tőlük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.