Úgy tűnik, a miniszterelnökről készült „Viktória” fedőnevű dosszié eltűnt, a Lévai Anikóról készült „Bojtár” dossziéból viszont eddig nem ismert részleteket tudott meg a Hetek. Az 1989. június 23-án készült, szigorúan titkos minősítésű, „Értesítés” című irat címzettje a Belügymisztérium (BM) III/III-as csoportfőnökségének 2. osztálya. A feladó a BM Adatfeldolgozó és Tájékoztatási Csoportfőnökség ÁB Operatív Nyilvántartó Osztálya (nyilvántartó). Ez utóbbi arról értesíti a címzettet, hogy a BM III/IV osztálya operatív célból prioráltatta a „Győri Gábor” fedőnevű hálózati személy kapcsolatát, aki az 1963. május 31-én Székesfehérváron született Orbán Viktor.

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: wolk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Úgy tűnik, a miniszterelnökről készült „Viktória” fedőnevű dosszié eltűnt."

Dehogy tűnt el, ott van vitya párnája alatt. Annál biztosabb helyre el sem dughatta volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ranger47
@A Tündik bündije: A Mein Kampf mellett!!
wolk
2013. augusztus 8.17:40 @Pálinkafőző Rézüst: Talán akasztott ember.
bakegya
A magyar tudományos akadémia maffiamutyológus tagozatának megalapítója...szakterülete gyurcsány-hazugságvizslata---a többi stimmel,de hogy anikóka is aládolgozoott,az már nyilvánvaló,az biztos,mert mi alapján ajándékozgatta volna annak még gizi pereputtyát is meg olyan mennyiségben a jó magyar anyafölddel mint ahogy azt megtette.
ranger47
@hallgatag: kötélkövér adhatna neki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.