A tizedikes irodalomkönyv borítóján illusztrációként egy deszkakerítés látható, amelyre felvéstek egy jól látható péniszt - közölte az Origo.

A Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, azaz a volt Nemzeti Tankönyvkiadó tankönyvének címlapján illusztrációként egy deszkakerítésre felvésett pénisz látható – hívta fel a figyelmet a Facebookon egy tanár az Origo szerint.

Nem tudni, hogy valóban pénisznek szánta-e a grafikus a dolgot, vagy csak véletlen sikerült így, mindenesetre az ábra tényleg meglehetősen hasonlít a klasszikus gyermeki péniszrajzhoz – fogalmazott a beszámoló.

Pénisz került az irodalomtankönyv borítójára

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@kkalman: 16? Nem öregek ők már ehhez? :))
Nyuszicsibe
A felvilágosodás irodalma: mi más lehetne a borítón, mint egy lóf@sz ?? A borító alján a gyerek még örül is neki.
kkalman
@nemkati: Lehet, csak bennem még dolgozik az erkölcs halvány szikrája. Így megpróbálom másokról is feltételezni azt, ami nekem még természetes.
JAJMÁR
@kkalman: A mai gyerekeknek már fel sem tűnik egy ilyen kép (jelzem, én sem azonosítottam pénisszel), internet révén korán tisztában vannak az anatómiával :D
kkalman
@JAJMÁR: Ha a cikk nem arról szólna, hogy a tankönyv elején egy pénisz van nekem sem tűnt volna fel. Én úgy láttam, hogy valami deszkák vannak odafotózva, és az egyikben van egy bütyök.
Törölt felhasználó
igazából ez az üzenetük a diákoknak és a tanároknak, nincs ebben semmi véletlen:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.