Forrás: Figyelő online Százasával hagyják el pályájukat a rendőrök, s ennek a fizetések mellett a szakmai kudarcok is okai, melyektől a kezüket megkötő jogszabályok miatt szenvednek a bűnüldözés során. „Uram, ennek így nincs sok értelme, elegem van abból, hogy csak papírokat gyártunk, az eredmény legcsekélyebb reménye nélkül” – fakadt ki a Figyelő Online munkatársának egy betörés helyszíni szemléje során a kiküldött nyomrögzítő. Kollégája közben a bejárati ajtón keresett szénporos technikával ujjlenyomatokat, de bólogatása jelezte, maximálisan egyetért munkatársával. Egyikük leszerelése akkor már folyamatban volt, 13 évnyi szolgálati idő után hagyja ott a pályát, de a másik rendőrt is egy ideje foglalkoztatta a gondolat, hogy más munka után néz.

Forrás: rkdsz.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Nem csodálom...a fidesz felrúgta a szerződésüket, elbaszta a nyugdíjukat, és még le is köpte őket ezzel a semmisségi törvénnyel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vidi500
Ez egy jó mondat, és igaz. "(sok a korupcio a fonokoknèl )"
Igen! Nem az alulfizetett kisrendőr a korrupt. A rendőrség-ügyészség nyomoz közösen, karöltve, és teszik meg a vádemelést, és bizonyítanak.
A BÍRÓSÁG MÉRLEGEL!!!
pacsni
@lópicigáspár: oszintènszolva èn csak azt akartam tisztàzni, hogy a magyar rendorok nincsennek megfizetve a kulfoldi rendorokhoz kèpest. A tobbit amit irtam az màr csak utànna jott!
pacsni
@magyarbakancs: ès ezek a szerncsètlen rendorok, megvèdik a kormànyt a sztrajkolòk ellen, ès mèg a fideszre szvaztak., ahelyett, hogy a sztrajkolok oldalàra àllnanak. ( vagy egy puccsott) csinàlni a viki ellen. remèlem majd tudjàk a rendorok, hogy hova kell tenni 2014-ben a keresztet.
magyarbakancs
@pacsni: Sajnos minden ember megvehető.
Főleg ha a megélhetéséről van-Fidesz ezt magas szinten tudja csinálni.
Mindig igaz az a mondás "oszd meg és uralkodj".
kukac50
Orbán már akkor nem nézte semmibe a rendőrségeket amikor Pintért nevezte ki belügyminiszternek.
vidi500
@pacsni: "a magyar rendorok nincsennek megfizetve a kulfoldi rendorokhoz kèpest."
Nem csak a rendőrök nincsenek megfizetve a külföldiekhez képest hanem a magyar munkahelyen dolgozók 99.99% - a sincs megfizetve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.