„Nos, akkor ahogy tegnap ígértem, 7 év után (lesz, ami lesz) lerántom a leplet a tévéostrom hazug összeesküvés-elméleteiről. Ezeket egyébként elsősorban a Fidesz találta ki (egészen pontosan először Kövér László), méghozzá azért, hogy lehűtse a forradalmi lelkesedést, összezavarva az embereket, mindezzel a Fidesz egyrészt a saját gyávaságát leplezte, másrészt pedig fenntartotta azt a status quo-t, amelyet a balliberális oldallal együtt gyakorol már több mint 20 éve. A fő hazugság, amely máig tartja magát: "Nem tudjuk, hogy kik ostromolták a tévészékházat, de valószínűleg fizetett provokátorok voltak, akik "gempáért" (ezek Kerényi Imre, a Fidesz főrendezőjének szavai) csinálták a balhét". Ezzel szemben azonban pontosan tudjuk, hogy kik ostromolták a tévét. Például én. Hiába hazudta Csintalan Sándor (aki szerint őt a "magyarok nyilai" ezért verték meg) és még sok fideszes "tévésztár", hogy én felhecceltem és a székházhoz vezettem a tömeget, majd miután megcsináltam az ostromot,...

Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Erre kíváncsi vagyok! Nem a Hír TV műsorára, mert azt egyenesben, vágatlanul láttam. Arra vagyok kíváncsi, amit még nem láttam!
hetöndöe
Tényleg Laca?
És akkor most miért nem ostromolsz, vagy most renben van minden?
nemsemmi
Na itt a másik "szabadságharcos"!!
Miért nem mennek el "szabadságharcolni" valahová Afrikába, vagy Dél-Amerikába, a "legnagyobb magyar szabadságharcossal" együtt.
Valahogy csak kihevernénk a hiányukat.
scandináv
@hetöndöe: "Azt akartam és ma is azt akarom, hogy rendszert változtassunk! Mindegy, hogy milyen úton, de ez volt mindig a cél"...akarni és szarni az nem ugyanaz :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.