A 23 éves Devecseri Szilárd megtörte a csendet, mert annyival nem érte be, hogy az öngólját szilveszterig még nagyon sokat fogják ismételni - szórakoztató célzattal. Szilárd most olyan nyilatkozatot adott, amiből bűn elvenni akár csak egyetlen sort is. Azt még nem tudni, abszolút egyediek voltak-e a gondolatai, vagy esetleg besegített neki a Haladás sajtósa. Mindazonáltal mondandója válasz arra a kérdésre: miért halott a magyar futball?

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
- Tudsz úszni?
- Nem.
- És ha megfizetlek?
Uborkakulcs
Ez azért elég komoly. :-)
ezzel a lendülettel, az egész válogatott mondhatná, hogy nem voltunk szarok, csak 8 gólt kaptunk ,a Hollandia - Magyarország focisuliban. Ilyen teljesítmény után, szerintem az lenne a leg logikusabb, hogy a magyar futballra fordított pénzeket befagyasztani. Amint lesz eredmény, lehet újabb pénzeket kiosztani. MÁS sportágakban, nemzetközi elismertségük van a Magyaroknak. Ezeket kell a foci helyett, hasonló mértékben támogatni!!
Sede
@Uborkakulcs: azt a pénzt, amit ezekre a kislányokra költenek, a 6-10 éves gyerekek képzésére kellene fordítani.
jancsipapa
Szerintem meg úgy volt vele ,hogy a nyolc kerekebb ,mint a hét ...
human
Megnéztem az öngólt. Aki nem tud fejelni, az inkább vegye le mellel. Ha mellel nem megy, akkor lábbal. Ha lábbal sem megy, akkor menjen a balettba ugrálni.
Mindig olyan érzésem volt, hogy a fiúk ahogy esik úgy puffan módon játszanak. Nem irányítani akarják a dolgot, hanem csak lekövetni próbálják az eseményeket.
miazavalami
Én nem értek a focihoz , csak papus reakciójából tudom leszűrni ezt a vereséget. Ő pedig szegény majdnem kórházba kötött ki...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.