Minden nap azért imádkozom, hogy megszabaduljunk a főpolgármester úrtól, akit Tarlós Istvánnak hívnak. Ez nem kis dolog, miután szín tiszta ateista vagyok, vagyis nem veszem csak úgy a számra az Úr nevét, mint holmi katolikusok, akiknek hiába tiltja ezt a tíz parancsolat, midőn azt mondja, hogy „Isten nevét hiába ne vedd!” Mégis ezek a „jó” keresztények Isten nevével kelnek és fekszenek, gyakran idegen ágyakban, az ő nevével a szájukon lopnak, csalnak, hazudnak és vétkeznek, nem úgy mint én, akinek el nem hagyja a száját a jó Isten neve csak úgy hiába. Ez az egész onnan jutott eszembe, hogy Tarlós István főpolgármester megtiltotta, Vitézy Dávidnak, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezetőjének, hogy interjút adjon az Origónak.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Biztos hogy jó nagy vakbarmok voltak azok akik a fővárosvezetés élére szavazták ezt a kis mitugrász törpe okoskodó hamisítatlan tajparaszt idiótát ?
kamazuka
Kató likus volt?
Hívjátok vissza Demszkyt!
szablyafűrész
Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben
...szólítsd magadhoz - Uram !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.