Magyarországnak nem szabad félnie, ha tanulni kell, mert az újítások kora még nem ért véget – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Magyarország Barátai Alapítvány hétfői konferenciáján, Budapesten.

A kormányfő szerint Magyarországnak "nem szabad provinciálisnak lennie", a magyar politikai elitnek érdemes túltekintenie az európai tapasztalatokon, és tanulnia kell például az Egyesült Államok vagy Japán közgazdasági gondolkodásából.

Orbán: "Szóljanak, ha disznóság készül az ország ellen"

Orbán Viktor úgy fogalmazott: még a következő évek is az útkeresésről szólnak majd a világgazdaságban, Magyarországnak ezért érdemes "továbbra is nyitottan, a tanulás vágyával (...) tekinteni mindazt, ami a világban történik".

"Az is nagy segítség"– szólt ki a hallgatóságának – "ha szólnak, ha disznóságot terveznek Magyarország ellen".

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

abacs62
Már 4-ik éve hatalmas disznóság folyik M,O, ellen, Mit tegyek? Üljek át egy másik Országba? Én időben szóltam hülyegyerek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csabee.m
@dömdödöm: "és mindezt St István ,Széchenyi , Petőfi ,és Kossuth nyomdokán"
Csak megjegyzem: Istvánhoz hasonlóan véreskezű és egyoldalúan elkötelezett (római pápaság és német befolyásolás) királyunk nem igen volt más. Kossuth Lajos nem csak kimentette a kincstárat, hanem még aranyban kártyázott is 49-50 telén a fűtött házban, miközben honvédtisztek fagytak meg kint a hidegben! Ja és ő kiáltotta ki bűnösnek és hibáztatta "az elmútév" összes katonai kudarcáért,főleg a fegyverletételért Görgeyt...
Petőfiről addig nem beszélnék, amíg hitelesen nem azonosítják, vagy cáfolják a barguzini maradványokat.
A sorban egy igazán az országért élő, öntudatra ébredt embert,Széchenyit viszont kiemelten tisztelni lehet!
dragonfly
@karaj: Nagyon nagyon hülyének kell lenni ahhoz hogy ezeket vaki elhiggye. Másról van itt szó.
Had ne mondjam...Ti is tudjátok...
Desischado
Ez tényleg elmebeteg! Már országossá emeli a paranoiáját? Ellenség? Itt az ellenség országon belül, népies nevén Fidesznek hívják, és Hazugovocs Viktorovics a legnagyobb ellenség! viktor, nem nézel a tükörbe?
kukac50
Orbán csinálja a legnagyobb disznóságot.
Hellcat
Ángyán, Horváth már szólt...nem lett belőle semmi...Ja hogy olyan kéne ami után lehetne habzó szájjal kommunistázni meg emútnyócévezni?...ócska senkiházi megélhetési patkányok vagytok..."Jelenleg a parlamentben senki nem azért ül ott, hogy neked jobb legyen" Édesapám mondta nekem karácsony környékén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.