Magyarországnak nem szabad félnie, ha tanulni kell, mert az újítások kora még nem ért véget – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Magyarország Barátai Alapítvány hétfői konferenciáján, Budapesten.

A kormányfő szerint Magyarországnak "nem szabad provinciálisnak lennie", a magyar politikai elitnek érdemes túltekintenie az európai tapasztalatokon, és tanulnia kell például az Egyesült Államok vagy Japán közgazdasági gondolkodásából.

Orbán: "Szóljanak, ha disznóság készül az ország ellen"

Orbán Viktor úgy fogalmazott: még a következő évek is az útkeresésről szólnak majd a világgazdaságban, Magyarországnak ezért érdemes "továbbra is nyitottan, a tanulás vágyával (...) tekinteni mindazt, ami a világban történik".

"Az is nagy segítség"– szólt ki a hallgatóságának – "ha szólnak, ha disznóságot terveznek Magyarország ellen".

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

abacs62
Már 4-ik éve hatalmas disznóság folyik M,O, ellen, Mit tegyek? Üljek át egy másik Országba? Én időben szóltam hülyegyerek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
abacs62
Már 4-ik éve hatalmas disznóság folyik M,O, ellen, Mit tegyek? Üljek át egy másik Országba? Én időben szóltam hülyegyerek!
Nil
Szólok. Ön csinálja a legnagyobb disznóságot Magyarország ellen.
kamazuka
Jegyet váltottam a következő állomásig.
Senki nem mondta, hogy bár a mozdony elől van,de tolatni fogunk
coni
"Az is nagy segítség ha szólnak, ha disznóságot terveznek Magyarország ellen".

Ha valaki valóban szólni mer, lsd Horváth NAV ügy, megy a fekete autó, kiverik az ágyából a családját és begyűjtik a bizonyítékokat. Vagy Ángyán, akit azonnal meggyanúsítottak, hogy korrupt. Pedig ott már kivitelezési, nem tervezési fázisban volt a disznóság.
leszúrt rittberger
@coni: Ez egy olyan duma, amin már mikor kimondta, röhögött magában. Nem nekünk szól, hanem a békemenetes agyhalottaknak... Azoknak húzza ilyenkor a prímás úr, mi csak egy étteremben vagyunk kénytelenek ülni vele.
joopapa
Ej viktorovics téged gyerek korodban a bába fejre ejtett és hiába mondta talpra fiam talpra te mindig fejre estél. Én már akkor tudtam hogy baj lesz veled mikor megláttalak annak idején a parlamentben zsíros loboncos hajjal, és éhes tekintettel a hatalomra éhes tekintettel!!!
A Tündik bündije
Viktor! Van itt valami kétharm... áh, mindegy...
nezelodo
Az újítások kora még nem ért véget... Na ettől elég sokan tartottunk eddig is, most meg újra fenyeget bennünket. Sajnos csak abban látom az eredményességét Orbán sziporkáinak, hogy egyre többet lop, és egyre sebesebben száguldunk a szakadék felé.
balanyó
@joopapa: Hát akkoriban jobban hasonlított az itt előttünk glosszáló igen fajtiszta göndörhajú gyerekre. Ki gondolta volna, hogy a csupasz-falú, üres, másfélszobás prolilakásban csupasz seggel üldögélő nebulóból a mi világunk- idegenek által kiröhögött,kigúnyolt, megalázott és megvetett teljhatalmú ura lesz?
JAJMÁR
Nem hasonlíthatnánk inkább már végre saját magunkra?
Miért gondolkodnánk mi úgy, mint az Amerikaiak, hát úgy élünk mi, mint az Amerikaiak?

Ja, most olvasom, nem mi, hanem a politikai elit gondolkodjon úgy! Az lehet, hogy azok má' úgy élnek!
kkalman
Itt már semmiféle disznóság nem készül. Disznóság, hogy a Fidesz -KDNP zsarnokoskodik. Ennél nagyobb disznóság már nem is kell.
pacsni
ettol nagyobb disznòsàg màr nem lehet az orszàg ellen, mint amit te csinàltàl csavargò!
4 èv alatt.
dömdödöm
Mit kell tanulni agyas ? Volt rá 70 év hogy tanuljatok és ez sült ki belőle :-( Leépítettétek a hazai tradícionális Magyar ipart , bevezettetek 40 új adót ( ehhez nem kell túl sok ész ,bárki meg tudja csinálni ) nekimentetek brüsszelnek és csak annyit tudtok a fejetekből kibüfögni hogy rezsicsökkentés, emút 8 év , gyurcsány a hibás és mindezt St István ,Széchenyi , Petőfi ,és Kossuth nyomdokán .Szégyen :-((((((((((((((
bakegya
Az üldözési mániáját akadémiai szinten akarja gyakoroltatni?-ez már csúcs!
-kisputyin hamar közbelépett- ennek a sok összerittyentett világjárónak ha szerencsénk van,szeme-füle is van a doktoriján kívül és a spicligyártásba nem fog bele! -és nem teszi a nemzetakól asztalára,sem a tudását,sem a vagyonát.A LELKIISMERETÜKRE MEG NEM VAGYOK KÍVÁNCSI,mióta ebben a nagynemzeti disznószarban dagonyázunk,már nekem is gyanús mindenki aki ezeknek hazabébet.
bakegya
@dömdödöm: bocsáss meg,DEÁKOT kihagytad!-aki ott ordít a Duna oldalában JÓZSEF ATTILÁVAL egyvonalban!!!
szablyafűrész
Én 2010-ben már szóltam, hogy piszkos disznók készülnek az ország ellen...
töky
És ezt pont a fődisznó mondja. Emberek ! ez ennyire leszar bennünket. Röhög a pofánkba és hazudik, mint a vízfolyás!
coyote3
Szia zsírdisznó!

B@szki itt egy fideSS nevű maffiaalakulat 24 éve disznólkodik...
karaj
Hát ennyi marhaságot régen hallottam már.Pl : Utólérjük az EU-t , majd őket lehagyva az USA-t is. Agyament ! Van barom aki ilyeneket elhisz ? Meddig lehet ez csinálni ? Meddig hagyjuk/hagyjátok ?? Meddig ???
kamazuka
@kkalman: A vakság, arra népíteni ideologiát párt programot,hogy az emberek vakok és süketek,ez a disznóság.
lajospapa
@karaj: Ha sokat mondják hogy minden jól megy Te is elhiszed. Vagy legalábbis a többség, sajnos. Erre épített minden erőszakos hatalom. Hadd ne soroljam.
bretagne
@leszúrt rittberger: De legalább másik asztalnál ülnénk!
pesti
No ne csináld! Ez már zárt osztály?!
Január
Külső ellenségeink már nincsenek, mert itt vannak az országban.
A belső ellenségeink pedig a mindenkori politikai elit, akik csak a saját és klientúrájuk zsebe megtömésével volt eddig elfoglalva.
"Eftársak" azt ellenség köztünk van, az ellenség nem alszik
dr. prédikátor
Cigus fecalicus!! te magad vagy a veszély az országra nézve!!!
DR Eric CARTMEN
Aztán hova küldjünk üzenetet?? Grazba, vagy Baracskára?
karaj
@lajospapa: Sajnos igazat szólsz.A (z Isten adta ) nép hiszékeny. Csak az a baj , hogy nagyon és utána már hitként kezeli Viktor és udvartartásának hülyeségeit. Én már olyan öreg vagyok , hogy anno (45 éve ) úgy tanitották szocpg-én , hogy a Szovjetunió már acéltermelésben lassan utóléri az USA-t , és 20 éven belül a GDP-je is magasabb lesz. Mi már azt sem hittük el. A mai emberek talán butábbak ? ( Sztem igen :-( )
csabee.m
@dömdödöm: "és mindezt St István ,Széchenyi , Petőfi ,és Kossuth nyomdokán"
Csak megjegyzem: Istvánhoz hasonlóan véreskezű és egyoldalúan elkötelezett (római pápaság és német befolyásolás) királyunk nem igen volt más. Kossuth Lajos nem csak kimentette a kincstárat, hanem még aranyban kártyázott is 49-50 telén a fűtött házban, miközben honvédtisztek fagytak meg kint a hidegben! Ja és ő kiáltotta ki bűnösnek és hibáztatta "az elmútév" összes katonai kudarcáért,főleg a fegyverletételért Görgeyt...
Petőfiről addig nem beszélnék, amíg hitelesen nem azonosítják, vagy cáfolják a barguzini maradványokat.
A sorban egy igazán az országért élő, öntudatra ébredt embert,Széchenyit viszont kiemelten tisztelni lehet!
dragonfly
@karaj: Nagyon nagyon hülyének kell lenni ahhoz hogy ezeket vaki elhiggye. Másról van itt szó.
Had ne mondjam...Ti is tudjátok...
Desischado
Ez tényleg elmebeteg! Már országossá emeli a paranoiáját? Ellenség? Itt az ellenség országon belül, népies nevén Fidesznek hívják, és Hazugovocs Viktorovics a legnagyobb ellenség! viktor, nem nézel a tükörbe?
kukac50
Orbán csinálja a legnagyobb disznóságot.
Hellcat
Ángyán, Horváth már szólt...nem lett belőle semmi...Ja hogy olyan kéne ami után lehetne habzó szájjal kommunistázni meg emútnyócévezni?...ócska senkiházi megélhetési patkányok vagytok..."Jelenleg a parlamentben senki nem azért ül ott, hogy neked jobb legyen" Édesapám mondta nekem karácsony környékén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.