Magyarországnak ma olyan kormánya van, amely elveszi az országot sokaktól és odaadja keveseknek. Minden egyes családra egymillió forintos adósságot rónak, miközben néhány hazai oligarcha a haszonélvezője a Fidesz politikájának. Az ő kedvükért akarja Orbán Viktor lerázni magáról az utolsó kontrollt, ami a rendszerét még ellenőrizni, legnagyobb jogtalanságait szankcionálni képes: az Európai Uniót. Elmondtam fél évvel ezelőtt, – akkor túlságosan borúlátó előrejelzésnek tűnt, ma már nem az. Elmondtam, hogy Orbán Viktor terve, hogy újabb választási győzelme után kivezesse Magyarországot az Európai Unióból. Az ő mintája ma már Putyin Oroszországa. Újra megpróbálják elhitetni velünk, amit Kádár, hogy választanunk kell szabadság, demokrácia és a jólét között. Pedig nem kell választanunk. Jólét hosszú távon kizárólag szabadságban képzelhető el, ahogyan szabadság sincsen jólét nélkül.

Fodor Gábor elemzése >>>

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Kedves előttem szólók, magyar érzelmű emberek, polgárok! Bízom benne, hogy a kilépést követően törekedni fogtok az önellátásra, hisz az áruk behozatalát attól a pillanattól kezdve súlyos vám és egyéb adóterhek fogják terhelni, ami abszolúte nem fogja negatív irányba befolyásolni a fogyasztási árakat és ebből adódóan az életszínvonalat, megszűnnek az uniós támogatások (vissza nem térítendők) így fél éven belül a teljes államcsőd garantált. Önerőből megszűnik a nyugellátás, az eü. támogatás, minek következtében szüleink, betegeink éhen döglenek, betegségekben elpusztulnak. Ugye ezt akarjátok!?

www.youtube.com/watch?v=uHzA6QXbMvg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
Nem tudom- nekem anno több szabadságom volt mint most. Akkor is volt aki büntetett a különvéleményért és volt aki meghallgatta- ez mindig emberfüggő - nem pártelőírás.
De anno tervezhettem az életemet- most nem. Akkor biztonságos volt a jövőbe nézni most nem. Akkor tisztelték - és volt is miért - az öregeket most nem- és sokszor nincs is miért.
Kedves Gábor- beszélgess az emberekkel - sokat... akkor talán összeáll benned az IGAZSÁG. (azért nagybetű mert azt szeretném jelezni hogy ez nem a mindenkinél más személyes igazság, hanem az örök és sosem változó)
Hellcat
@nyanya001: Nagyon bírom, hogy képeket linkelsz be :) marha sok birka nincs tisztában azzal, hogy plusszosan jövünk ki az eu-s pénzekből (kivéve mikor a qrbán elkótyavetyéli a haveroknak aztán elzárják a csapot)
Hellcat
@nyanya001: Ja és elnézést kérek hölgyem amiért megelőlegeztem magamnak a tegeződést :) Remélem nincs harag. :)
nyanya001
@Hellcat: Itt - kivéve egy személyt - nem nevezem meg, nem akarok személyeskedni -
természetesen mindenki tegeződik és ez engem nem sért :)
Hellcat
@nyanya001: Jól van csak hirtelen előtört belőlem az úriember :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.