Magyarországnak ma olyan kormánya van, amely elveszi az országot sokaktól és odaadja keveseknek. Minden egyes családra egymillió forintos adósságot rónak, miközben néhány hazai oligarcha a haszonélvezője a Fidesz politikájának. Az ő kedvükért akarja Orbán Viktor lerázni magáról az utolsó kontrollt, ami a rendszerét még ellenőrizni, legnagyobb jogtalanságait szankcionálni képes: az Európai Uniót. Elmondtam fél évvel ezelőtt, – akkor túlságosan borúlátó előrejelzésnek tűnt, ma már nem az. Elmondtam, hogy Orbán Viktor terve, hogy újabb választási győzelme után kivezesse Magyarországot az Európai Unióból. Az ő mintája ma már Putyin Oroszországa. Újra megpróbálják elhitetni velünk, amit Kádár, hogy választanunk kell szabadság, demokrácia és a jólét között. Pedig nem kell választanunk. Jólét hosszú távon kizárólag szabadságban képzelhető el, ahogyan szabadság sincsen jólét nélkül.

Fodor Gábor elemzése >>>

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Kedves előttem szólók, magyar érzelmű emberek, polgárok! Bízom benne, hogy a kilépést követően törekedni fogtok az önellátásra, hisz az áruk behozatalát attól a pillanattól kezdve súlyos vám és egyéb adóterhek fogják terhelni, ami abszolúte nem fogja negatív irányba befolyásolni a fogyasztási árakat és ebből adódóan az életszínvonalat, megszűnnek az uniós támogatások (vissza nem térítendők) így fél éven belül a teljes államcsőd garantált. Önerőből megszűnik a nyugellátás, az eü. támogatás, minek következtében szüleink, betegeink éhen döglenek, betegségekben elpusztulnak. Ugye ezt akarjátok!?

www.youtube.com/watch?v=uHzA6QXbMvg
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Gondolom abba az egymilliós adósságba belekalkulálta az szdsz adósságait is...
SwordFish
"Orbán győzelme után kivezeti az országot az Unióból"

Fodor úrnak üzenem, hogy nem Orbán, hanem mi, magyar érzelmű polgárok fogjuk
ezt megtenni, azaz kilépni az Európai Unióból. >:-I

Mivel Ukrajna kapcsán látjuk, hogy mire képes Brüsszel / USA, ha valamely ország
nem akar nekik lekötelezett IMF rabszolgaságban tengődni. >:-)
lópicigáspár
Kedves előttem szólók, magyar érzelmű emberek, polgárok! Bízom benne, hogy a kilépést követően törekedni fogtok az önellátásra, hisz az áruk behozatalát attól a pillanattól kezdve súlyos vám és egyéb adóterhek fogják terhelni, ami abszolúte nem fogja negatív irányba befolyásolni a fogyasztási árakat és ebből adódóan az életszínvonalat, megszűnnek az uniós támogatások (vissza nem térítendők) így fél éven belül a teljes államcsőd garantált. Önerőből megszűnik a nyugellátás, az eü. támogatás, minek következtében szüleink, betegeink éhen döglenek, betegségekben elpusztulnak. Ugye ezt akarjátok!?

www.youtube.com/watch?v=uHzA6QXbMvg
SwordFish
@lópicigáspár: Nekem a baller riogatásból már nagyon elegem van, amely szerint
éhendöglene az ország , ha az EU-ből kilépnénk !

Ez egy nagyon ügyes hazugság, amit jól felépített a balliberális oldal, csak hogy nem igaz!

Pontosan jól tudod te is, hogy ez nem igaz, mert 2004 előtt sem voltunk tagjai az EU-nak,
tehát csúsztatsz és hazudozol itten összevissza.

És még van pofád riogatni, na takarodj innen! >:-I
lópicigáspár
@SwordFish: Kedves kardhal! Légyszíves tényekkel támaszd alá amiket írsz. 2004 előtt egy másik közösségnek voltunk tagjai, melyre valószínűen nem emlékszel és bizony rengeteg gazdasági segítség jött innen onnan közösen. Valamint megkérdezem, mi jogon (jobboldali náci mentalitás) mersz bárkit a véleménye miatt távozásra felszólítani alpári módon? Otthon is így beszélsz a családoddal szüleiddel? Szánom őket!
lópicigáspár
@SwordFish: Ja, még annyit, hogy nekem meg a jobbos (jelenlegi) hatalom rablásából van elegem, amit a saját bőrömön érzek én és a családom, mégsem őrjöngök egy enyémmel ellentétes vélemény miatt!
SwordFish
@lópicigáspár: "mi jogon (jobboldali náci mentalitás) mersz bárkit a véleménye miatt távozásra felszólítani alpári módon?"

Egyrészt elfogyott a türelmem és nem vagyok köteles elviselni azt, hogy folyamatosan gyűlölködtök mindenki és minden ellen a fórumon, aki nektek ellentmond!

Másrészt mindaz az a mocskolódás, amit naponta ránk zúdítotok jobboldaliakra,
a nácizás, fasisztázás!

Mindezt csak azért , mert másként gondolkodunk, mint ti, és máshogyan képzeljük
a dolgokat, de attól még ugyanolyan emberek vagyunk mi is.

Persze ezt teljesen figyelmen kívűl hagyva, az orbánozás ködében mindenkinek nekimentek.

És előbb utóbb kiborul a bili és akkor lesztek küldve melegebb éghajlatra, akkor azon
ne csodálkozzatok! >:-I
Turbó Pasi
@SwordFish: "mindaz az a mocskolódás, amit naponta ránk zúdítotok jobboldaliakra,
a nácizás, fasisztázás!"

Ballibbant kultúra, szoktam én erre mondani. :-)
lópicigáspár
@SwordFish: Légyszíves adatokkal alátámasztva. Gondolom emlékszel még a 39/1976(XI.10) PM.KKM. sz. együttes rendeletre, valamint az azt követő 1995 évi C törvényre, melyek igen szigorú szabályozást alkotott az áruk ki ill. behozatalára. Ha ezeket újra felélesztik, hisz a Kombinált Nómenklatúra már nem lesz mérvadó, elég sivár világ jön ránk, hisz az iparunkat eladták, elsősorban az Antall kormány, majd Hornék és bizony 98 tól az első Orbán kormány is tevőlegesen részt vett benne. Hidd el, Európa közepén az EU nélkül nem fog menni, abba belerokkannánk. És ez nem rémhírkeltés, csak logikus ok okozati következtetés.
Green Bloke
@lópicigáspár: Igazat írsz. Antallék és Hornék, majd a Fidesz is sok kárt okozott, és
akkor még nem voltunk EU tagok. Ezzel nem az EU-t védem, ismerhetitek, mi erről a véleményem.

Antallék kezdték mindent privatizálni, de Hornék meg folytatták. Magyarország a Kádár
rendszer végéig tökig eladósodott, és így látták jónak az akkoriak , hogy mindent
kifizessenek a spontán privatizáció révén, amellyel hatalmas kárt okoztak.

Holott el lehetett volna engedni az összes adósságot, vagy részben, mert a lengyelek
is megtették.

Igaz , nekik volt is mire, mert nem adtak el mindent.

Sok víznek kell lefojnia a Dunán, ha valaki azt hiszi, önellátók lennénk, a 90-es évek
óta nem vagyunk. A keleti nyitás jó irány, de kevés.

Ezért az EU-ból való kilépés gazdasági öngyilok lenne a jelenlegi helyzetben. :-)

Ezért csak arra törekedhetünk, hogy jól védjük az érdekeinket.
lópicigáspár
@Green Bloke: Dióhéjban! És mindezt el lehet mondani ebben a hangnemben is "takarodj" nélkül.
Hellcat
Aki teheti fúrjon otthon kutat,meg csináljon magának veteményest...a nagyvárosban élők meg...így jártak.
kiskutyauto
Az nem biztos hogy olyan nagy baj lesz, ha stabil és korrekt orosz támogatásunk lesz hozzá. Talán még Székelyföldet és Kárpátalját is visszakapjuk. Norvégia, Svájc sem úniós, és azért elég jól elvannak nem? ;) 5 éve még nem ezt mondtam, de 10 év tagság után, látva hogy SEMMIVEL nem lett jobb az átlagembernek az unióban, sőt inkább lefelé csúsztunk; már belátható bizony az EU nem a kánaán, a hozzá fűzött remények, hogy 10 év alatt nyugati szintű ország leszünk, szertefoszlottak. Eltelt 10 év és uniós tagként VISSZACSÚSZTUNK mély balkáni szintekre... és ez nem csak Orbán bűne. Orbánnal nem az a baj hogy unió ellenes, és az oroszoknak pitizik, bár ez lenne a legnagyobb baj vele. Ez lehet egy reális stratégia szerintem, amit akár a ballibek is megfontolhatnának, ha hatalomra kerülnek netán vagy valaha egyszer még. Mivel bolhafing ország vagyunk kell verődni valahová, az unió nyilvánvalóan nem jött be, hát tényleg lehet hogy keletre célszerű nyitni és megpróbálni viszonylag önállóan valamit. Csak ezt nem egy pszichopata diktátornak és maffiájának kéne vezényelni, mert már miattuk így is élhetetlen az ország, elviselhetetlen a közhangulat, egy pokollá vált már most rosszvoltukból a hazánk.. ha maradnak ez még fokozódik, s ebben a hangulatban viszont nem fogunk tudni sikeresen a lábunkra állni, a próbálkozása, garantált kudarc, csőd és tragédia lesz, oroszok ide vagy oda... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
Csizmás Kond
@kiskutyauto: Naszóval, hogy kinek kéne levezényelni az most már azért sem kérdés, mert az uniós átverést nem csak az ő királysága alatt éreztük az élhetetlenséget de más nemhogy meggondolta volna inkább még jobban belehajszolt, tehát ez esetben Orbánnál van úgy a kezdeményezés mint a levezénylési pálca. A közhangulat nem azért vált pokollá mert Orbán keletre nyitott, inkább azért mert ezt a baloldal a saját veszteségének értékeli és mindenkit ellene hangol.
F_Viktor
@SwordFish: Írod:
"Fodor úrnak üzenem, hogy nem Orbán, hanem mi, magyar érzelmű polgárok fogjuk
ezt megtenni, azaz kilépni az Európai Unióból"

Ezt nem a Lipót-szökevények fogják eldönteni :-)

Írod:
"Pontosan jól tudod te is, hogy ez nem igaz, mert 2004 előtt sem voltunk tagjai az EU-nak,
tehát csúsztatsz és hazudozol itten összevissza."

No, lebbenjen fel a fátyol a nagy homályosságod előtt:
1988-ban Magyarország a közép-kelet-európai országok közül elsőként létesített diplomáciai viszonyt az Európai Közösségekkel és aláírták a kereskedelemről, valamint a gazdasági és kereskedelmi együttműködésről szóló megállapodást!

A világ hét vezető ipari hatalmának vezetői (G7) 1989-ben párizsi csúcstalálkozójukon megbízták az EK Bizottságát, hogy kezdje meg a reformokban leginkább élen járó Magyarország és Lengyelország pénzügyi-gazdasági-technikai támogatásának megszervezését. 1989 augusztusától szeptember végéig Brüsszelben az EK Bizottság tárgyaló-asztalhoz ültette a világ legfejlettebb országainak csoportját (G24) a magyar-lengyel segélyakció kialakítására. Ennek eredményeként indult útjára a közép- és kelet-európai politikai és gazdasági reformfolyamatot segítő EK-segélyakció, a Phare-program.

1989 novemberében Brüsszelben a Miniszterek Tanácsa – összhangban a Phare-program ajánlásaival – határozatot hozott arról, hogy (a korábbi kétoldalú szerződésben jelzett 1995 helyett) a közösség már 1990. január 1-jén megszünteti a magyar árukkal szembeni különleges vámokat(!!!).

1990-ben Brüsszelben aláírták az EK által Magyarországnak nyújtott 1 milliárd USD struktúraváltást áthidaló kölcsön okmányait!!!

1990. júliusában Antall aláírta a az EU belépési szándéknyilatkozatot!

O'szt népszavazással(!) az ország a demokrácia mellett tette le a voksát, ezért megkaptuk a szükséges segítségeket, ami a Putyin pincsiknek már nem fog járni!

Ennyi elég?
F_Viktor
@SwordFish: Írod:
"Egyrészt elfogyott a türelmem..."

Beveszed a gyógyszered és "nyugszik a beteg" :-))
F_Viktor
@lópicigáspár: Írod:
"Gondolom emlékszel még a 39/1976(XI.10) PM.KKM. sz. együttes rendeletre, valamint az azt követő 1995 évi C törvényre, melyek igen szigorú szabályozást alkotott az áruk ki ill. behozatalára."

Elég megemlíteni a COCOM listát, egy újabb ilyen embargó teljesen ellehetetlenítené az országot.
dömdödöm
Fodor Gábor: Orbán győzelme után kivezeti az országot az Unióból .
Lefordítom ómagyarra :
Ha a fidesz győz a 2014 április 6.-i választáson akkor a következő
4 évben bizton ki fognak b@szni minket az Europai Unióból -ból és akkor leszünk kurv@ nagy szarban .:-(
F_Viktor
@kiskutyauto: Írod:
" Norvégia, Svájc sem úniós, és azért elég jól elvannak nem?"

De nem is diktátor kormányozza egy személyben ezeket az országokat, + attól, hogy nem teljes körű EU tagok, attól függetlenül az EU-val sok kereskedelmi közös megállapodással rendelkeznek.
Nézd csak meg a norvég munkaerő szabad áramlásáról szóló kétoldalú egyezményt.
F_Viktor
@lópicigáspár: Nem leszünk Putyin oligarcháinak gyarmata, ha Orbán a demokrácia lebontásában elér egy határt, meg fogják buktatni nyugatról.
A CIA-ról el tudom képzelni, hogy a lehallgatások során Orbán és csapata különleges figyelmet kapott megbízhatatlansága miatt, s pl. előbb tudtak erről a paksi szerződésről, mint maga Orbán :-)

Biztos vagyok benne, hogy olyan adatokat birtokolnak, amivel bármikor meg tudják buktatni.
Mesterházy amerikai útján is valószínűleg a leendő miniszterelnök politikájára voltak kíváncsiak... ;-)
dömdödöm
Te F_ viktor te tucc valamit ! A al qaeda elleni harc árnyékában sokmindenre rájöttek amit mások nem is sejtenek hogy tudják , nem kérdés hogy az USA szövetségeseként önálló életet élni elég meggondolatalan vállalkozás úgyhogy 100 % -ban osztom a nézetedet .
F_Viktor
@kiskutyauto: Írod:
"Eltelt 10 év és uniós tagként VISSZACSÚSZTUNK mély balkáni szintekre... és ez nem csak Orbán bűne."

Tévedsz.
Rendszerváltás óta ki ült legtöbb ideig a miniszterelnöki székben, s nevezhette ki kormányát?
Igen,
- Orbán Viktor, 8 évvel vezet.
- Aztán jön Gyurcsány 4,5 évvel,
- majd Horn 4 év,
- Antall 3,5 év,
- Medgyessy 2,5 év,
- Bajnai 1 év,
- Boross fél év.
Tehát Orbánnak volt a legtöbb lehetősége, hogy javítson az ország megítélésén.

Persze, így nem reális a felelősség megosztása, de ha Orbán ehhez a 8 éve mellé megvizsgáljuk, hogy ellenzékben mekkora károkat okozott 2002-2010 között, akkor már világosodik a kép.
+ ha azt is figyelembe vesszük, hogy 2010 óta a Magyar gazdaság eredményeit csak az EU tagállamok közül mennyien szárnyalták túl, előztek be bennünket (Szlovákia, Litvánia, Fehéroroszország, (talán Lengyelország, de véleményem szerint mindig is előttünk jártak 3 év kivételével), s még Románia is), akkor már egyértelmű, hogy a fenti mondatért csakis Orbán tehető felelőssé.
dömdödöm
@F_Viktor: Ezeknek usa szövetségesének lenni nem jelent többet mint a minimális létszámot biztosítani afganisztánba vagy éppen irakba és utána pedig mehet a nyálverés
hogy mi ott voltunk miközben ezek konkrétan jóval többet várnak el . Pl : f 18 at vásárolj ne grippent és ne rondíts bele a Philip Morris elvárt keleteurópai profitjába .
F_Viktor
@dömdödöm: Pár dologgal tisztában vagyok :-))

Szerinted Orbán megbízható személynek (nem csak politikusnak) számít 2011 óta, mikor elkezdte pávatáncát az EU-val és az IMF-el?
Szerintem pontosabban ismerik Simicska vagyonát, mint ő maga :-)
Orbánt akkor vágják tarkón, mint egy nyulat, mikor kedvük tartja...
F_Viktor
@dömdödöm: Kompatibilitás miatt fontos a légierőben is az egységes technika, de tudták az amik, hogy ezzel a 9 géppel nagy közös bevetés doha nem lesz, ezért az még csak egy fejcsóválás volt.

Jó példád a PM, mert ha Orbán nem hazudna állandóan, s a nyugat betámadná az országot a multikat ért kettős mérce miatt, akkor az a tarkón vágás már régen megtörtént volna :-)
kiskutyauto
@F_Viktor: Fú nálam kevesen rühellik jobban orsósviktátort, de nem varrnék a nyakába mindent azért.. szerintem az első 4 évében még legalább részben a népe javát is akarta... valami halovány jószándék és emberi mivolt még volt benne, melyek mára kihaltak... azt írtam NEM CSAK Orbán bűne, de azt nem, hogy milyen arányban oszlik el.
Figyelj! A felszínt kapargatod. Valójában még Orbán is csak egy bábu. Szerinted egyszemélyben felelős? Biztos ilyen naiv vagy? Két olyan társadalmi hatalmi erőt említek meg neked, melyekhez képest, Orbán 8 év ide vagy oda, még mindig kishal és nekik táncol lengyelpolkát csorgó nyállal. 1 EGYHÁZI VILÁG !!! 2. HAZAI PÉNZÜGYI ELIT (Oligarchák ha tetszik).. Egy Demján vagy egy Csányí még most is megveszi kilóra Orbánt, akárhogy is fanatikusan rabolja-mutyizza össze a mi pénzünkből magának milliárdokat, még mindig nem érte be az igazi nagyhalakat, bár már eléggé közel jár...
Viszont baszki, egy Vatikánt szerinted beér??? Vagy egy Putyint? Azok még akkor is kilóra vennék meg őt, ha egész Magyarország az utolsó szögig már az ő magántulajdona lenne... NEM TUD CSAK AKAR CSINÁLNI DOLGOKAT ÖNÁLLÓAN.. mert kötik a kezét ezek az erők.. ettől a frusztrációtól még elmebetegebb, hiszen megalomán pszichopata, Hitler-szindrómás elmebeteg lett mára... legszívesebben a világ ura lenne, hogy "megújítsa" és "jóvá tegye" a világot is.. Hitler is "jót akart", az emberiség megújítását, felnemesítését übermensch szintig... Ó bár igazad lenne és csak ő egyedül és a 8 éve lenne minden baj forrása, de sajnos messze nem így van.. néz meg hogy liheg a nyakába csorgó nyállal az az agyhalott plankton Semjén egyik oldalról, a debil retardált idióta buzeráns Matolcsicska a másik oldalról... (egyik a klérust cselédje másik a jobbra behódolt oligarchák lakája) Orsósviktátor, szinte majdnem ugyanúgy rabszolga, mint mi vagyunk... csak az ráadásul történelmi mélységesen undorító aljas arrogáns hazaáruló módon csinálja... és innen már Sztálin szimptómáról is beszélhetünk.. hiszen...
kiskutyauto
nagyon hasonló a sztori, az amúgyis szétvert, lepusztított lenini őrült téveszmés diktatúrát, átvette egy még őrültebb köztörvényes bűnöző tömeggyilkos pszichopata, és csinált majd fél évszázadra, majd egy kontinensnyi (ráadásul a világ legnagyobb kontinense) helyből kénköves poklot... pontosan ezt és így teszi orsósviktátor... egy eleve lepusztított szétvert megnyomorított országot pusztít még lejjebb, csinál belőle tökéletes poklot...
F_Viktor
@kiskutyauto: Orbán 1998-2002 kormányzása alatt sem tudta mit csináljon, szerencséjére a Bokros-csomag lendülete megmentette az igazi nagy bukástól.
A demokrácia ellen sem tudott sokat tenni 2/3-os hatalom hiányában.

Csányinak, Demjánnak nagy befolyást ne gondolj, a fityesz gazdasági agytrösztje Simicska. Ő mozgatja, pókként fonja a mára már mindenre kiterjedő pókhálóját.

De inkább ajánlom figyelmedbe Kende Péter: A Viktor című könyvét.
A fiatal Orbántól 2001-ig megismerheted mit, miért tett.

Egy idézet, amin el lehet gondolkodni erről a visszakomcsizásról:

"Valaha volt humora. 89-ben megszületett Deutsch Tamás első gyereke Dávid s az Orbán családban is még csak az elsőszülött lány, Ráhel volt meg.
Akkor Orbán ezt találta mondani:
- Húsz év múlva Orbán Ráhel és Deutsch Dávid meg fogja alapítani a kommunista pártot!"

Vicces? :-)

S a könyv utolsó oldala, melyen szintén elgondolkodtató:

"Kövér László kiballag a tópartra, ahol Orbán Viktor pecázni szokott.
Döbbenten látja: a miniszterelnök egy már lefejezett aranyhalnak tisztogatja le a pikkelyeit.
- Atyaúristen, Viktor, mit csinálsz? - kérdi Kövér kiabálva.
- Mit? Halat pucolok - felel ő.
- De hiszen ez aranyhal, Viktor!
- Igen, az - dörmög Orbán, és egykedvűen kapargat tovább.
- De Viktor! - hüledezik Kövér - Hát ettől kérhettél volna három dol­got is!
- Már kértem."
magyarbakancs
Olvasom a hozzá szólásokat.
Tépheti itt mindenki a száját soha a büdös életben a lakosság nagy többségének többet nem lesz jó világ,kiszámíthatóság.
Mert ez az igen tisztelt Magyar értelmiség kirabolta és önként eladta a hazánkat.
Ezt helyrehozni teljességgel lehetetlen.
Tiszta középkor van a társadalomban azt várják,hogy a vezér meg mondja a tutit és mindenki ahhoz igazodik.
Amennyiben nem állsz be a sorba semmid nem lesz vagy itt hagyod az országot.
Amennyiben kilépnénk az EU-bol még 1 millióan hagynák el az országot mint menekült.
coyote3
A volt fideSS-es Fodor sem egy nagy ész. A zsírdisznó alapvető érdeke, hogy esetleges választási győzelme után is maradjunk az Unióban. Onnan jön a nagy lé, nem a gazdaságból.
silber13
@SwordFish: 21:43-ra És akkor miből fogsz élni, hogy tartod el a családodat, mit fog enni az ország? Vagy megyünk koldulni, netán eladjuk mindenünket, ami kevés még maradt? Esetleg megyünk kollektíve legelni az árokpartra ? Vagy az istentett Vonád majd megold mindent? Szánalmas vagy!
A Tündik bündije
@F_Viktor: "Orbán 1998-2002 kormányzása alatt sem tudta mit csináljon."

Sosem tudta. Soha nem voltak sem politikai ambíciói, sem tehetsége sem elhivatottsága. Ha lett volna ezek közül bármelyik is, akkor nem "lövik ki" a választók már 2002-ben. De az első kormányzása sem szólt másról, csak négy év kósza ötletelgetésről meg látszatpolitizálgatásról, ami persze elkerülhető lett volna, ha valódi szakemberekkel veszi körbe magát, de már akkor is olyan ember volt, aki a semmiből jött de mindent akart, és igazából qrvára nem számított neki, hogy ezt milyen eszközökkel éri el, a lényeg csak az volt neki, hogy pénze és hatalma legyen.
Orbán nem csak azért nem számít politikusnak, mert nem ért hozzá, hanem azért sem, mert lényegében neki mindegy lett volna, hogyan jut hatalomhoz és pénzhez. Őt ez a kettő motiválta és motiválja most is, és ha történetesen bankárként, jogászként vagy vezérigazgatóként lett volna lehetősége multimilliomosnak lenni, akkor most azon a területen basáskodna ellentmondást nem tűrően. Ez a politikai szerep lényegében csak úgy jött, ezt dobta a gép a Bibó kollégiumban, de dobhatott volna mást is, ha a környezet és az ottani emberek másfelé orientálódnak, vagy a '80-as évek történelme tolja más irányba a dolgokat.
Ha akkor másfelé sodródik, akkor ma lenne az országban egy Orbán Viktor nevű bankvezér vagy ügyvezető-igazgató, aki persze ott sem lenne más ember, csak kisebb lenne a befolyása, de megtalálná az utat a nagyokhoz és ugyanúgy értene ahhoz is, hogyan építsen ki maga körül seggnyaló rendszert és hogyan nézze hülyének azokat, akik a tágabb környezetéhez tartoznak. Ahogy elhitette a híveivel is, hogy ő milyen rafkós pasas, akinek van egy nagy végső, titkos terve, amivel majd sarokba szorítja a politikai ellenfeleit (ellenzék, Unió stb.), ugyanúgy beetetné ezzel a színpadi pózzal az ottani embereit is.
1magyar
Rossz úton jár, nem akarunk már grófokat és hasonló gazdag tetveket, elég volt róla még hallani és tanulni is.
Demokráciát lerombolta 80 %-ban, ha nyernek a nép éhen hal.
silber13
@SwordFish: 22:05-re : Sziveskedj beletaposni a fékbe és kéretik nem " takarodj innenezni" Nem a kocsmai haverjaiddal beszélsz!
pacsni
Gàbor! feltalàltad a melegvizet, hogy te milyen okosvagy màr règen ràjottem.
F_Viktor
@A Tündik bündije: Neked is ajánlom Kende Péter könyvét olvasásra, nagyon érdekes a kor akkori szereplőinek Orbánnal és a politikával kapcsolatos élményeit olvasni.

Nagyon sok mindenben igazolod őket, pl. Kéri Lászlót.
Hosszú lenne válaszolni milyen sok igazságot írtál le ami jellemzi Orbánt, a fityesz Választmány bedarálásától Juszt László megfenyegetéséig.

Egyedül abban más a véleményem, ha az aktuális politikai helyzet, a hangulat nem kedvezett volna Orbánnak, s nem politikusként végzi el tanulmányait, tanult szakmájából kellett volna megélnie, szerintem nem valószínű, hogy ismeretségben megközelítette volna pl. egy Ruttner, egy Bárándy, egy Magyar Györgyét.
aborisz
Fodor a pártjának az adósságát rendezze először !! utána vezetgessen.
Nil
Nem tudom- nekem anno több szabadságom volt mint most. Akkor is volt aki büntetett a különvéleményért és volt aki meghallgatta- ez mindig emberfüggő - nem pártelőírás.
De anno tervezhettem az életemet- most nem. Akkor biztonságos volt a jövőbe nézni most nem. Akkor tisztelték - és volt is miért - az öregeket most nem- és sokszor nincs is miért.
Kedves Gábor- beszélgess az emberekkel - sokat... akkor talán összeáll benned az IGAZSÁG. (azért nagybetű mert azt szeretném jelezni hogy ez nem a mindenkinél más személyes igazság, hanem az örök és sosem változó)
Hellcat
@nyanya001: Nagyon bírom, hogy képeket linkelsz be :) marha sok birka nincs tisztában azzal, hogy plusszosan jövünk ki az eu-s pénzekből (kivéve mikor a qrbán elkótyavetyéli a haveroknak aztán elzárják a csapot)
Hellcat
@nyanya001: Ja és elnézést kérek hölgyem amiért megelőlegeztem magamnak a tegeződést :) Remélem nincs harag. :)
nyanya001
@Hellcat: Itt - kivéve egy személyt - nem nevezem meg, nem akarok személyeskedni -
természetesen mindenki tegeződik és ez engem nem sért :)
Hellcat
@nyanya001: Jól van csak hirtelen előtört belőlem az úriember :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.