Miközben Orbán Viktor az ukrán helyzet elől rendületlen videógyártásba menekül, Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője nem fukarkodik a véleményével.

"Lassan mondom, hogy Putyin is megértse: R U S Z K I K H A Z A!" – írta a Twitterén.

Deutsch Tamásnak korábban is volt véleménye az oroszokról. Miután Orbán Viktor megállapodott Vlagyimir Putyinnal a paksi atomerőmű orosz bővítéséről, Lázár János egy korábbi nyilatkozatát emlegette fel, miszerint "a szabadságból és a demokráciából ad fel, aki az oroszokhoz közeledik", majd hozzátette: Lázárnak van igaza.

Ezután már csak Orbán Viktor megszólalását várjuk, hogy néhány vidéki tyúkólavató, stadion alapkőletétel és kisfiúsimogatás közben mi a véleménye a harcos miniszterelnöknek Ukrajnáról.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
most hogy a paksi papírt aláírták, tényleg semmi dolguk itt...
majd jövőre talán, amikor jönnek kiseperni a padlást is az adósság fejében...
a dajcs úr meg menekült státuszért fog könyörögni a mocskos fujjj eu-tól talán?
érdekes a fideszesek jellemrajza...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@evacica: A szivemből beszész, Cica! El kell őket zavarni! Arról már nem is beszélve, hogy mindenütt szégyenbe hoznak bennünket! Az biztos, hogy én ilyen hülyeségeket nem beszélnék, mint ez az agyatlan tompika, pedig nekem nincs felsőfokú végzettségem, de arra esküdni merek, hogy nála több eszem van!
kukac50
Orbán is nagy kampányfogásnak tartotta amikor haza küldte az oroszokat.
Most ezzel a Paksi üzlettel vissza baszik Putyin, csak kár ,hogy nem Orbánnak,hanem a Magyar Népnek.
hattorihanna
@világlátó: Szerintem már március 15-én ki fog törni a káosz.Lehet én is megyek.. :-D
világlátó
@Desischado: Nem kell arra gondolnod kinek milyen diplomája van. Ő is " úgy " kapott diplomát, hogy nem bíznám rá a szomszéd kutyája által széttépett kendermagos kakasom kártérítési perét sem. Ami az ő feladata volt megtette. Ruszkik haza ! Ezt én is hallottam kisiskolás koromban, amikor 56.-ban a szüleimmel végignéztük a városka ordítozó tömegét.
Jól hangzó és lélekbe markoló csatakiáltás ez, bejött már kétszer is, bejön most is. Kár, hogy mi megint rosszul jövünk ki ebből. A fidesz a konfliktus kampány kommunikációt hozta be a hazai politikába.Folyamatos kommunistázás, gyurcsányozás, tönkretették az országot, a szolib baloldal korrupt politikája, stb.stb. Mindenki ellenség aki nem fideszes, a magyar népnek elege volt a liberális baloldalból, a rezsicsökkentés, az infláció szinte nulla, és Magyarország jobban, egyre jobban teljesít. Itt csak ők vannak, mindenki más ellenség. Én is előveszem Tacitus egy híres mondatát: " Kevesen tudják belátásukkal a tisztes dolgot az aljastól, a hasznost az ártalmastól megkülönböztetni... mert az országok leirása,a csaták sok fordulata,a vezérek dicső vége lekötiaz olvasók figyelmét: mi szörnyű parancsokat, szüntelen vádaskodásokat, álnok barátságokat, ártatlanok vesztét és a pusztulásnak ugyanazokat az okait soroljuk egymás után: ellenünk hat a dolgok egyformasága és a csömör "
Azt hiszem nálunk most ez a helyzet.A dolgok egyformasága és a csömör a gaz és másfelől a tunya politikától. Ezért az egyik hatékony megoldás a teljes politikai " elit " lecserélése. Nem tudom elhagyni ezt az idézetet sem: " Vegyetek példát hazánk nagyjai és gazdagjai, ...legyetek hű magyarok, tettel, nem puszta szóval, áldozati készséggel és nem olcsó fitogtatással ! " Gróf Széchenyi
Tényfeltáró
Te f@szkalap, te is kotródj haza onnan ahol vagy.
Desischado
@világlátó: Egyetértek veled. De most az a lényeg, hogy el tudjuk zavarni, és abból kell gazdálkodnunk, amink van. Máskülömben mindenben igazad van! Kedves volt, amit mondtál, és nem érzem kevesebbnek magam, mert nekem nincs diplomám, nem vagyok műveletlen tahó, de ebben az országban nem lehet boldogulni papír nélkül! A rendszerváltás előtt a fenét sem érdekelte ez, igaz, többet és nehezebbet kellett dolgoznom, de többet kerestem, és jutott szinházra, és könyvekre, meg kiállításra is a fizetésemből! Ne tudd meg, hogy mennyire hiányzik a kúltúra, bár mostanában a netnek köszönhetően megint hozzá tudok egy kicsit jutni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.