Egy gyerek, aki az íróasztalán őrzi Orbán Viktor elsőbbségivel feladott "gyönyörű szép levelét", a párnája alatt Orbán Viktor könyvét, és akinek az volt az álma, hogy a Miniszterelnök Úrral találkozhasson. Dermesztő, egy teljes, eddig menthetőnek hitt generációra nézve kínos videó. Nagyon kérjük, legyen már vége a kampánynak!

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Híreinkből.
Ma Orbán Viktor miniszterelnök villámlátogatásra érkezett a nappaliba, ahol megtekintette Józsikát. Mint azt a miniszterelnök már a konyhaasztalnál tartott beszédében is kifejtette, a látogatástól elsősorban a kis, és a középső testvér szorosabb együttműködését várja a malacperselyt érintő gazdasági ügyekben, valamint kitért arra is, hogy a jövőben új, állami támogatásból finanszírozott beruházások érinthetik a spájz és a fürdőszoba környékét, új munkahelyeket teremtve. Látogatása végén megtekintette a telekhatárt is, ahol kifejtette: a szomszédokkal évek óta fennálló feszült viszony enyhítése céljából hajlandó bizonyos kompromisszumokra az ereszcsatorna méretét illetően, hogy elkerülhetővé váljon a fegyveres beavatkozás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Orbán Vitkor elment a szegényházba. Megtekinteni elesett népét. Még szerencse, hogy ez a gyermek már egy kifejlett példány, mert biztos visszamaradt volna a fejlődésben.
nemkati
@evacica: Gyurcsány beköltözött egy családhoz, hogy testközelből nézze meg, hogy élnek, és miféle gondjaik vannak. Ezt más politikus is megtehetné, talán nem mondanának olyan pimaszságot, hogy 47 ezer forintból meg ehet élni, meg hogy a közmunka visszavezet a munka világába. 0rbánt nem ez érdekelte, csak az, hogy elénk tárja, micsoda rajongás övezi mindenfele, amerre "véletlenül" megfordul.
postamester
Nana, megtekintette ???Hát...jó, hogy meg nem simogatta...:)
Szegény kis kölök! Micsoda lelki trauma áldozata
lehetett, hogy a nagyi össze-vissza puszilta
a vezííííííííírt a szeme láttára...
De ez ugye nem megrendezett videó volt??
Csak úgy erre jártam...
creativehun
Basszus majdnem elhánytam magam ettől a tömény öntömjénezéstől!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.