Miközben Orbán Viktor az ukrán helyzet elől rendületlen videógyártásba menekül, Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője nem fukarkodik a véleményével.

"Lassan mondom, hogy Putyin is megértse: R U S Z K I K H A Z A!" – írta a Twitterén.

Deutsch Tamásnak korábban is volt véleménye az oroszokról. Miután Orbán Viktor megállapodott Vlagyimir Putyinnal a paksi atomerőmű orosz bővítéséről, Lázár János egy korábbi nyilatkozatát emlegette fel, miszerint "a szabadságból és a demokráciából ad fel, aki az oroszokhoz közeledik", majd hozzátette: Lázárnak van igaza.

Ezután már csak Orbán Viktor megszólalását várjuk, hogy néhány vidéki tyúkólavató, stadion alapkőletétel és kisfiúsimogatás közben mi a véleménye a harcos miniszterelnöknek Ukrajnáról.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
most hogy a paksi papírt aláírták, tényleg semmi dolguk itt...
majd jövőre talán, amikor jönnek kiseperni a padlást is az adósság fejében...
a dajcs úr meg menekült státuszért fog könyörögni a mocskos fujjj eu-tól talán?
érdekes a fideszesek jellemrajza...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bundi
most hogy a paksi papírt aláírták, tényleg semmi dolguk itt...
majd jövőre talán, amikor jönnek kiseperni a padlást is az adósság fejében...
a dajcs úr meg menekült státuszért fog könyörögni a mocskos fujjj eu-tól talán?
érdekes a fideszesek jellemrajza...
joopapa
Tompika olyan a fidess maffiában mint anno vidéken a falu bolondja, beszél össze vissza sok hülyeségeket! De senki nem haragszik meg rá, hisz tudják hogy ő a falu bolondja!
bundi
@bárzongora: hátrább az agarakkal...
ő is fideszes... ő is a vezéred almából való...
mi lesz ha ezt olvassák a pártközpontban?
vagy rá már kiadták a kilövési engedélyt?
mert ha nem, bukhatod a bónuszt amit a putyinpárti hsz-ek ért kaphatsz...
propeller.hu/itthon/2882667-putyin-jovahagyast-ker-fegyveres-ero#c1045612
lópicigáspár
Feltételezhetően feltörték a twitter oldalát, mert ilyen kijelentésért manapság fővesztés jár! Vagy nem tudta ott Brüsszelben, hogy a barátja most adta el az országot legalább 30 évre Putyinnak?
Hellcat
Kijafaszom tompi nekimegy a gazdájának? :D
QQCSI
Nekem is lenne ötletem, hová távozzék twitterkijaf@szomtompika...
Manhattan
2009-ben, amikor Grúziát támadta Putyin, Orbán egészen másképp nyilatkozott: 2007-2010.orbanviktor.hu/hirek_list.php?item=328
dr. prédikátor
Kijafaszom tompika!!! nem félsz hogy egyszer csúnyán beverik a szádat???
bárzongora
@lópicigáspár: Nem vagyok fideszes. Nekem Orbán nem vezérem
lópicigáspár
@bárzongora: Nem gyúltál mellé a címzéssel? :-)
análisdrabális
Tompi! Nem figyelsz? Jobban akkor jársz ha befogod a pofádat, mielőtt a gazdád szájba nem csap. Mert az nagyon fog fájni, ha a gazdád gazdája fog pofán verni.
Yoda69
Majd holnap jon akorrekcio, hogy o ilyet sosem irt vagy mondott.
kosanak is 24 oraba telt szemen kopnie sajat magat.
szöszmösz
@Horizont: Az Orbán sem tartozik Putyin belső köreihez, már el is felejtette, hogy találkoztak valaha.A véleménye pedig egyáltalán nem érdekel senkit azon a szinten.
Donki Hó Te
Még ez az alpári stílusú...képvisel minket?
Én nem hatalmaztam fel erre, hogy ilyen véleményt alkosson.
Ezzel nemcsak önmagát, de mint választott képviselő az országot is szar helyzetbe hozza.
Joga nincs hozzá.
Ne más farkával verje a csalánt.
Mindenkinek alanyi joga hülyének és bunkónak lenni, de ezt nem kell egy közösség népcsoport, ország, nemzet lejáratásával tennie.
Vagy monnnyoonnn le és utána privátban visítozhat amit akar. De addig tudja tartani a pofáját. Nem várom el tőle, hogy a kulturális oldaláról közelítsen meg dolgokat, pedig akkora zseni kéne legyen, ha már fél év alatt elvégzett egy teljes egyetemet, hogy az ember feltételezné, nem csak a B-közép sportstílust tanulta meg és vizsgázott le belőle
ferii
Hülyegyerek,majd pont te mondod meg,hogy merre hány méter! Kapjál már a fejedhez nagy senki!
Manhattan
Asszem Putyin most összecsinálta magát. :)
1magyar
Úgy volt vele, ha anno Orbán mondhatta, akkor ő is.
Pálinkafőző Rézüst
Bármennyire utálom a dzsointhuszárt, de ebben igaza van! Még egy elmeroggyant is tud néha reális dolgot mondani, bár lehet, hogy ő maga sem tud róla a fűfüstben...
jancsik68
Anno,ti hencegtetek vele,hogy kipateroltátok Ivánékat.Tomcsika látogass el Hévizre,s ott megtalálod az orosz előörsöket.akik előbb visszajöttek,mint gondoltad.Látod,ilyen az élet.Vedd elő az orosz nyelvkönyveid,s ismerkedj újból a ciril betükkel.Bár ehhez is hülye vagy,mint az angolhoz!!Pedig Brüsszelben megvolt a lehetőséged,hogy megtanuld.De gyerekcsinálás közben nem volt időd ilyen csekályságre!!
Donki Hó Te
Pálinkafőző Rézüst

Pont ezért kéne szívnod valamit, hátha értelmeset szólnál.
Mi a dajcs tompika hsz-ben a reális?
Lehet Líbiázni, Malizni, Egyiptomozni, Lengyelben NATO rakétarendszert felállítani, Romániázni, bekebelezni mindenkit, de akit éppen szorongatnak ne védekezzen? Ne igyál abból a kannásból többet mert félrebeszélsz és nem látod tisztán a kanna alját se.
Előbb vizsgáld a dolgokat több oldalról, lépj néha hátrébb , hogy a teljes képre legyen rálátásod, ne csak a mozaikdarabok bökdössék a szemed, és utána hosszas mérlegelés után nyilatkozz.
miazavalami
@Pálinkafőző Rézüst: :-) sztem dajcstomika egy 25 évvel ezelőtti híradót nézhetett. :-)
de majd orbán felválágosítja az eltelt évekről...
Pálinkafőző Rézüst
@Donki Hó Te: úgy látom, hogy a kanna nálad van...:)))) Szerinted akkor az teljesen normális, és rendben van, hogy a ruszkik egy szuverén, független államot, -akár annak csak egy terület részét is- , meg akarják szállni???
"...hosszas mérlegelés után nyilatkozz. " Tégy így, saját szavaidat megfogadva, kérlek..:)
Fradigege
úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú...de durvi ez a Tomika. Most aztán huha. Saját magát alázza ez a hülye gyerek. Bő nyállal lesz'rják ezt a gyíkot. Szerintem soha nem is hallottak róla.
alterego56
Nem értem mi a bajotok. '89-ben Orbán is haza zavarta "Ivánt". Osztán úgy összesz@rták magukat a russzkik hogy na. :)
F_Viktor
@Donki Hó Te: Te nagyon, nagyon...
Tompika csak Vezéred szócsövétől, Lézer Jankótól idézett! :-))))
Úgy forog a fityesz propeller, hogy már nem tudod merre van előre? :-D
kkalman
Tompika, meglásd, még bajod származhat abból, hogy a főnököd ellen beszélsz. Brüsszelbe nem ért el a hír, hogy Viktorovics atyuska most hívta be őket?
mariaberta
Nem kellene ezt a főnököddel megbeszélni? Most hívja vissza őket, Te meg hazaküldöd a nagy Ő tudta nélkül?
Azon felül, hogy egyetértek Veled, Mádi sorsára fogsz kerülni, vigyázz!!!
taglo
Az a szomorú ,hogy az EU-ba-azt hiszik hogy igy néz ki egy MAGYAR -ember ,mint ez a fülkarikás ,,gibbon " !!
hattorihanna
@taglo: Ja,és még szomorúbb, hogy annyi eszünk is van,mint ennek a degeneráltnak...
gomez
ez a kurva Fidesz még mindig ebből él???!!! Bekerültek a parlamentbe anno mindenféle
politikai háttér nélkül a rohadt narancsukkal meg a jólfésült jogászukkal aki valljuk meg őszintén kisgazdának hülye volt, és lásd a mai napig ott állunk hogy a deutsch tamások és rogán antik mondják meg a tutit!!Direkt írtam kisbetűvel,nem összetéveszteni ezeket NEMECSEK ERNŐVEL!
világlátó
Ja kérem, tetszettek volna forradalmat csinálni ! Nem pontos az idézet, talán nem is jó helyen és jókor, csak ez jutott eszembe.Most a választások előtt néhány héttel. Talán mégis azt kellene CSAK minden magyar fejébe verni, hogy TESSÉK ELMENNI SZAVAZNI. Hogy ki kire az már nem is tisztázható. A fidesz elkötelezettek tudják, a többi viszont csak menjen el és tegye oda az X et ahová tetszik , bárhová, mert így talán elkerülhető a kétharmad. Persze jó lenne ha most gondolkodna is derék népünk, de ehhez már kevés az idő. Hogy mi lesz ebből? Valami más, mindegy hogy mi de más, hogy abból kipofozható legyen valami más. Mert ez így zavartalanul nem folytatódhat.
evacica
@világlátó: Teljesen egyetértek, igen menjen el mindenki szavazni, s jól nézze meg, hogy hova a fenébe is teszi azt az X! A fidesz és Orbán már bizonyított, hogy alkalmatlanok az ország vezetésére és a mi bizalmunkra! Orbán becsapta a "magyar emberek" többségét,csak a talpnyalói jártak jól meg ő maga: Példa rá a Simicska- Nyerges csapat, Mészáros Lázár Felcsuti polgármester haverja, na meg rendesen, gyarapodik már a Tiborcz család is, elvégre a rokonokra is kell gondolni! Nekem már elegem van ilyen képviselőkből mint Tomika és társai!
vukkocska
Dajcstomihoz nem jutott el a hír, hogy főnöke most adta el az országot? Nem ők jöttek, Orbán ment, alattomosan, hazudozva és senkit meg nem kérdezve. Bátor vezérünk aztán meg véleményt is mert nyilvánítani azután, hogy Putyin azt mondta, nem lesz háború. Egyből előjött a csigaházból. Csak a szarvához kell nyúlni, máris gyáván visszabújik.
Desischado
@evacica: A szivemből beszész, Cica! El kell őket zavarni! Arról már nem is beszélve, hogy mindenütt szégyenbe hoznak bennünket! Az biztos, hogy én ilyen hülyeségeket nem beszélnék, mint ez az agyatlan tompika, pedig nekem nincs felsőfokú végzettségem, de arra esküdni merek, hogy nála több eszem van!
kukac50
Orbán is nagy kampányfogásnak tartotta amikor haza küldte az oroszokat.
Most ezzel a Paksi üzlettel vissza baszik Putyin, csak kár ,hogy nem Orbánnak,hanem a Magyar Népnek.
hattorihanna
@világlátó: Szerintem már március 15-én ki fog törni a káosz.Lehet én is megyek.. :-D
világlátó
@Desischado: Nem kell arra gondolnod kinek milyen diplomája van. Ő is " úgy " kapott diplomát, hogy nem bíznám rá a szomszéd kutyája által széttépett kendermagos kakasom kártérítési perét sem. Ami az ő feladata volt megtette. Ruszkik haza ! Ezt én is hallottam kisiskolás koromban, amikor 56.-ban a szüleimmel végignéztük a városka ordítozó tömegét.
Jól hangzó és lélekbe markoló csatakiáltás ez, bejött már kétszer is, bejön most is. Kár, hogy mi megint rosszul jövünk ki ebből. A fidesz a konfliktus kampány kommunikációt hozta be a hazai politikába.Folyamatos kommunistázás, gyurcsányozás, tönkretették az országot, a szolib baloldal korrupt politikája, stb.stb. Mindenki ellenség aki nem fideszes, a magyar népnek elege volt a liberális baloldalból, a rezsicsökkentés, az infláció szinte nulla, és Magyarország jobban, egyre jobban teljesít. Itt csak ők vannak, mindenki más ellenség. Én is előveszem Tacitus egy híres mondatát: " Kevesen tudják belátásukkal a tisztes dolgot az aljastól, a hasznost az ártalmastól megkülönböztetni... mert az országok leirása,a csaták sok fordulata,a vezérek dicső vége lekötiaz olvasók figyelmét: mi szörnyű parancsokat, szüntelen vádaskodásokat, álnok barátságokat, ártatlanok vesztét és a pusztulásnak ugyanazokat az okait soroljuk egymás után: ellenünk hat a dolgok egyformasága és a csömör "
Azt hiszem nálunk most ez a helyzet.A dolgok egyformasága és a csömör a gaz és másfelől a tunya politikától. Ezért az egyik hatékony megoldás a teljes politikai " elit " lecserélése. Nem tudom elhagyni ezt az idézetet sem: " Vegyetek példát hazánk nagyjai és gazdagjai, ...legyetek hű magyarok, tettel, nem puszta szóval, áldozati készséggel és nem olcsó fitogtatással ! " Gróf Széchenyi
Tényfeltáró
Te f@szkalap, te is kotródj haza onnan ahol vagy.
Desischado
@világlátó: Egyetértek veled. De most az a lényeg, hogy el tudjuk zavarni, és abból kell gazdálkodnunk, amink van. Máskülömben mindenben igazad van! Kedves volt, amit mondtál, és nem érzem kevesebbnek magam, mert nekem nincs diplomám, nem vagyok műveletlen tahó, de ebben az országban nem lehet boldogulni papír nélkül! A rendszerváltás előtt a fenét sem érdekelte ez, igaz, többet és nehezebbet kellett dolgoznom, de többet kerestem, és jutott szinházra, és könyvekre, meg kiállításra is a fizetésemből! Ne tudd meg, hogy mennyire hiányzik a kúltúra, bár mostanában a netnek köszönhetően megint hozzá tudok egy kicsit jutni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.