A börtönből nem olyan régen szabadult Zuschlag János könyve izgalmas részleteket tartogat, amelyet az Index percről-percre közöl. Kevés érdekesebb olvasmány van most a neten, az biztos.

Szalai Vivien megírta a "Pártházból a börtönbe" című könyvet, az Index újságírói pedig olvassák. Olyan részlet is van benne, ahol ez áll: "Akarlak, most azonnal – idősebb, neves képviselőtársam lángoló kéjvággyal nézett rám. A parlament liftjében álltunk, én mindössze 21 esztendős voltam akkor. Azt hittem, hogy rosszul hallok."

"Váratlanul benyomta a stop gombot a liftben, és nekem esett. undorító volt. Fogdosni kezdett." – tette hozzá a politikus. A fejezet címe egyébként: Egy fiatal fiúkat kedvelő politikus a liftben.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
@dömdödöm: "Zusi-lány" a rendőrségen:

- feljelentét teszek, mert tegnapelőtt megerőszakoltak !
- tegnapelőtt ?
- igen !
- és tegnap ?
- tegnap is !
-- ma még nem ?
- Nem, de odamegyek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Gyerekek, hol volt ez a lift? Megyek, es addig liftezek benne (a klausztrofobiam ellenere!), amig egy idosebb "szoci" (???) politikus meg nem kivanja a testem, oszt jol kiakasztom a liftet, hogy legyen idonk a hetyepetyere, aztan meg konyvet irok belole...:-)) Tokbuli lesz, en egy jot kufircolok, aztan meggazdagszom a konyvbol, plane, hogy hangsulyozom, szoci volt a raper,...:-))
karma1
@Csizmás Kond: Csizmas, vigyazz, mert a vegen meg beledzuhanok, hihi... Ez mar Neked is sok volt, mi?

(a liftes bulirol nem mondok le, amiatt lettem klausztrofobias, de ha esetleg ramkapna valaki a liftben,... haaaaat...)...:-)))
hattorihanna
Én is akarom Zuschi testét,csak én lógva látni egy lámpavasról...
bukfenc
@karma1: tegnap, 07:25

És, mi a véleményed a körhintáról??

Minden fejen átpördüléskor megvan a ritmus, a -ütem (zsötem)!
Nem fáradsz el, csak erősen kell kapaszkodni... :))
A férfiak, mint a pecások: - csak belógatják, a centrifugális erő meg "dolgozik" ! :))
Yoda69
"Váratlanul benyomta a stop gombot a liftben, és nekem esett. undorító volt. Fogdosni kezdett." – tette hozzá a politikus. A fejezet címe egyébként: Egy fiatal fiúkat kedvelő politikus a liftben.

Helyesen:
"Váratlanul benyomtam a stop gombot a liftben, és neki estem. Szoptam, igaz undorító volt. Fogdosni kezdett." – tette hozzá a politikus. A fejezet címe egyébként: Egy fiatal fiúkat kedvelő politikus a liftben.
karma1
@bukfenc: Te kis hamis, Te olvastad a Kama Szutrat, fogadjunk!...Es valoban, miert is ne? Egyebkent engem nem lehet lesxedni sem a ciklonrol, sem a hullamvasutrol, sem semmilyen ilyen mozgo-repulo kutyukrol, es ha az ember janya meg egy kikapos legenyt is kap a hullamvasutra, miert is ne?...:-)) (Kosz a humorodert, feludules olvasni a kotetlen hozzaszolasaidat...:-)) Maradj meg mindig ilyennek,...:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.