Halálosan megfenyegették Zuschlag Jánost. Az MSZP börtönviselt országgyűlési képviselője szerint ez egyértelműen összefüggésben van azzal, hogy pénteken interjút adott a Napi Gazdaságnak, melyben azt állította, hogy 2006-ban ötvenmillió forintot kapott a szocialisták titkos széfjéből azért, hogy így megszabaduljanak tőle. A Blikk.hu közben arról ír, hogy ellopták a hétfőn megjelenő Zuschlag-könyv szerzőjének laptopját.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Hát persze, igen, biztos... ! Savval nem akarták leönteni ? Vagy csak arról van szó, hogy felszínen kell tartani a témát. Elterelni a figyelmet a Fidesz bűneiről ? Sok, sőt rengeteg van.
Négy év alatt, többet ártottak a kisembernek mint pártok összesen a rendszerváltás óta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
@lajospapa: Aki egy ma született "bérlény"!
kiskutyauto
Bárki aki a hazaáruló orsósviktátor terrodiktatúráját illetve magát a viktátort és maffia-cseléd-söpredékét gyűlöli, tehát kb 8 millió ember az országban így gondolja, hogy dögöljön meg ez a pondró sittes féreg csicska, mert eladta magát, mint egy fürdőskurva és fideszcsicska lett... tehát baromira nem csak MSZP-s-től kaphatott ilyet, bárkitől kaphatott, aki VALÓBAN MAGYAR és nem a fizeSS hazaáruló zombi-söpredék tagja...
lajospapa
@joopapa: Hogy ez nekem nem jutott eszembe!
Dr. Felipe
A Blikk.hu közben arról ír, hogy ellopták a hétfőn megjelenő Zuschlag-könyv szerzőjének laptopját.

Pedig don pinyő elvtárs aszonta hogy: "Miniszterelnök úrnak jelentem, az egész országban rend van"
beberI
Hogyan lehet valaki ennyire patkány ember lenni,??Egy szemét szélhámos akinek még legalább 6-évet kéne űlnie!!Most a Fdesz pénzén probálja lejáratni azt az oldalt akiket galádul meglopott!Egyértelmű,hogy ez egy kampány fogás!De csodálkozik,hogy megfenyegeték,az ílyen patkányok miatt tart itt az ország!!!És az ilyen egyedeket írtani kell!Remélem eljőn az idö mikor megkapja majd méltó bűntetését!!Adig is húzza be a tfarkát és őrüljőn hogy még lukvan a seggén!!!
kukac50
Ha átpártolt a Fideszhez akkor meg is érdemli!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.